Gigstarter: 12.000 artiesten een platform geven

Bij Het Gigstarter team

In het steeds veranderende landschap van de muziekindustrie is het internet de hoeksteen geworden voor aspirant-artiesten om hun talent te laten zien en in contact te komen met een groter publiek. Bij Gigstarter zijn we verheugd om een belangrijke mijlpaal aan te kondigen die ons hart vervult met trots en dankbaarheid. We hebben onlangs onze 12.000e artiest verwelkomd in onze steeds groeiende community van getalenteerde muzikanten. Deze prestatie spreekt niet alleen boekdelen over de effectiviteit van het platform, maar benadrukt ook het ongelooflijke aanstormende talent. In dit artikel duiken we in deze verbazingwekkende mijlpaal.


celebration of a wonderful milestone

De reis van Gigstarter

Gigstarter werd opgericht met een gedurfde visie - een revolutie teweegbrengen in de muziekindustrie door een platform te bieden waar artiesten kunnen schitteren, in contact kunnen komen met organisatoren van evenementen en hun muziek naar een live publiek kunnen brengen. Wat begon als een klein initiatief is nu uitgegroeid tot een bloeiende gemeenschap van 12.000 artiesten van verschillende genres en achtergronden die actief zijn in verschillende delen van Europa met de wens om nog verder uit te breiden!

Artiesten en boekers verbinden

Bij Gigstarter staat het versterken van artiesten centraal in alles wat we doen. We hebben een gebruiksvriendelijk platform gecreëerd waar muzikanten boeiende profielen kunnen aanmaken, hun muziek en optredens kunnen delen en in contact kunnen komen met organisatoren van evenementen. Via het platform kunnen organisatoren eenvoudig getalenteerde artiesten ontdekken en boeken voor een breed scala aan evenementen, van intieme bijeenkomsten tot grootschalige concerten. We zijn er enorm trots op een springplank te zijn voor artiesten op hun muzikale reis.


The Gig family celebrating another achievementDe Gig crew viert feest in de grachten van Amsterdam

Het jaar van Gigstarter

In augustus bereikten we 1.000 artiesten in Italië, in juli 40.000 unieke boekers op het platform. Vorige maand oktober organiseerden we samen met Inch by Inch een week vol live muziek en coole activiteiten en tentoonstellingen tijdens Amsterdam Dance Event. Maar het was niet alleen een geweldig jaar voor Gigstarter, ook verschillende van onze inspirerende artiesten bereikten meer dan 100 geverifieerde boekingen op ons platform! Als klap op de vuurpijl naderen we ook nog eens de 2.000 artiesten in Spanje, wat een jaar!

Vooruitblik

Met 12.000 kunstenaars aan boord is dit nog maar het begin. Dit is een bewijs van de passie en toewijding van onze eclectische gemeenschap. We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat artiesten en organisatoren van evenementen in ons hebben gesteld. Samen geven we niet alleen vorm aan de toekomst van de muziekindustrie; we creëren een wereld waarin talent gedijt, verbindingen worden gelegd en muziek resoneert met de harten van het publiek overal ter wereld. Bedankt dat u deel uitmaakt van onze muzikale odyssee bij Gigstarter!


Nog geen deel van onze community? Waar wacht u nog op! Word lid van ons platform en stel uzelf vandaag nog bloot aan boekers uit heel Europa!

Meld u hier aan


Gerelateerde artikelen over Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: mijlpaal, prestatie, live muziek, toegankelijk, uitbreiding, boeking, groei