ADE 2022 op volle toeren dit jaar!

Door Het Gigstarter Team op 13-10-2022

Amsterdam Dance Event vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober in de Nederlandse hoofdstad. Dit jaar is de grootste Europese elektronische muziek bijeenkomst weer helemaal terug met meer dan 1000 evenementen, 2500 artiesten die spelen op bijna 200 locaties in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1995 zal het zeker de meest grootschalige editie worden met experts uit de dancescene, DJ's, producers, labels en muziekliefhebbers. Dus, bent u klaar om te feesten?

Kunst & Muziek

Vorig jaar organiseerde het Gigstarter team in samenwerking met ADE en geweldige craftsmen & artists een week lang een muziek en kunst expositie. We waren trots dat Feel It De Expo deel uitmaakte van het officiële ADE-programma, een fantastische ervaring die we allemaal niet zullen vergeten! Dit jaar kunt u ook soortgelijke gratis tentoonstellingen bezoeken zoals Where There is Light. En als u de ADE Pro Pass hebt gekocht, krijgt u toegang tot sommige evenementen voor gratis.

ade 2021Dawn of a New World, Kiwi Club NL en Amadeus speelde live op ons event.

Gaming & Muziek

Wilt u muziek en gaming combineren? Het immens erkende label Spinnin' Records coördineert aanstaande woensdag een Gaming Tournament voor gratis in de Q Factory. U kunt er spelen tegen een van hun beste DJ's uit hun roster.

Demo Drop Sessies:

Om uw dansmuziekcarrière een kickstart te geven, kunt u uw muziek pitchen om feedback uit eerste hand te krijgen van A&R, DJ's en experts. Het is mogelijk om aan deze sessies deel te nemen met de ADE Lab Pass. Alle informatie vind je hier.

Last but not least...festivals

ADE wordt beschouwd als de grootste Europese bijeenkomst voor elektronische muziek met conferenties, masterclasses, netwerksessies maar ook grote festivals. Hardwell, Carl Cox, Peggy Gou, Eric Prydz, Charlotte de Witte en honderden andere grote namen uit de elektronische, house en techno scene spelen volgende week in Amsterdam. U kunt 5 dagen lang, dagen en nachten lang feesten en u zult zeker een evenement vinden met uw favoriete genre, want ze komen bijna allemaal aan bod, van trance tot afrobeats tot hardere stijlen.

Awakenings ADE 2021


Waar is de afterparty?

Na deze intensieve en bomvolle week hebben de Nederlandse organisatoren iets chills voor u gepland. Op zondag nodigt ADE u gratis uit om met uw mede-feestvrienden de kater te genezen in de ADE Hangover op de NDSM-werf. Geniet van je tijd in een hot tub en sauna, of ontspan bij een gezellig kampvuur.

##Tijd voor een warming-up
Luister naar onze ADE Warm up playlist met onze getalenteerde DJ's zoals Dawn of a new world, Alexey Grankowsky, Kabylie Minogue, Sneekes DJ, Joyce Mercedes, Jeremy Bellot, Nikki Rose.

Geniet van ADE, haal alles uit de talks, masterclasses en vier veilig feest!

Gerelateerde artikelen op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: ade, network, muziek industrie, dj amsterdam, conferencies, dj