Artist & DJ of the Year 2021 finale

Bij Het Gigstarter Team

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor onze virtuele prijsuitreiking van de Artiest van het Jaar finale. Tijdens de awards show zullen alle finalisten een vooraf opgenomen live concert geven van 10 minuten lang. Aan het einde van de awards zullen de beste DJ en de beste artiest de award in ontvangst nemen. Meer dan 100 internationale profielen, van alle soorten genres namen deel aan de wedstrijd en de zes geselecteerde finalisten zullen op 16 december online optreden. Abonneer u gratis op ons Youtube kanaal en ontvang een notificatie wanneer de livestream zal beginnen.

Abonneer

finalistsJoin us on the 16th of December!

De awards van 2021 zullen er een zijn om nooit te vergeten vanwege de Covid-19 pandemie. Het wordt de 7e editie van de Awards en ons tweede evenement dat online zal plaatsvinden. De finale zal gratis, online en openbaar zijn. Op deze manier kunnen we ieders veiligheid garanderen en doorgaan met onze jaarlijkse wedstrijd zonder deze te hoeven annuleren. De online finale van de competitie vindt plaats op 16 december om 19.00 uur. De live uitzending zal bestaan uit:

  • Uitzending van een concert van 60 minuten: een 10 minuten durende vooropname van elke finalist.
  • Live interviews in het Engels.
  • Live bekendmaking van de artiest en DJ van het jaar 2021.
  • Uitreiking van de Awards: een cheque van €1000 voor de winnende artiest en een van €500 voor de winnende DJ.

Iedereen is meer dan welkom om zijn favoriete act te steunen tijdens de Awards. Ontdek wie de awards gaat winnen door ons te volgen op Facebook en Instagram.

De Zes Artiesten

Vier landen vertegenwoordigd door zes verschillende muziekgenres en getalenteerde muzikanten.

  • Drie artiesten

Sea Angels
Julie Huard
Papayazz

  • Drie DJs

Mystic Balance X Q-Lucas
Mini Maal
CEDICCI

finalistsDe zes finalisten van de awards

Doe mee aan de online finale van de awards op 16 december.

Join Awards


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: live muziek, awards, finale, virtueel event, artiesten, digitaal