Boek live muziek voor uw zomerse terras

Door Het Gigstarter Team op 13-05-2020

Gigstarter is het platform waarmee u elk soort live muziek kunt boeken voor een optreden op uw zomerse terras! Een muzikant boeken voor een concert was nog nooit zo eenvoudig. Heeft u een restaurant of bar met terras en wilt u live muziek op een veilige afstand? Plaats een oproep en geschikte artiesten geven hun beschikbaarheid aan. Kom via de chat direct in contact met de artiesten en boek live muziek voor deze zomer op uw terras.

Plaats een oproep voor live muziek

Eigenaars van bars, cafés en restaurants; maak deze zomer speciaal met live muziek

Bent u de eigenaar van een bar of beheert u het terras van een café of restaurant? Dan is het tijd om alle beschikbare Gigstarter artiesten te bekijken die niet kunnen wachten om op uw terras op te komen treden. Met live muziek viert u de heropening van uw bedrijf en geeft u deze zomer een bijzondere twist aan uw terras. Grote festivals zijn verboden, dus waarom zou u er geen klein feestje van maken op uw terras met live muziek waar iedereen van kan genieten. Bekijk goed wat er allemaal mogelijk is op dit gebied in jouw gemeente voordat je live muziek gaat boeken.Dit is hoe een Gig van singer-songwriter Somebody Called Me Sebastiaan eruit kan zien op uw terras

Singer-songwriter, DJ en meer boeken voor op uw terras

U kunt elk soort live muziek voor uw terras boeken! Muzikanten zijn creatief en flexibel, vooral als het gaat om optreden op een terras met mensen die genieten van de zon en de drankjes die u schenkt. Via Gigstarter heeft u direct contact met de artiest en de mogelijkheid om alle opties te bespreken. Denk bijvoorbeeld aan een singer-songwriter die vrolijke zomerse liedjes ten gehore brengt? Of een DJ die relaxte muziek uitvoert om de goede sfeer op gang te brengen? Het kan!

NiveauAkoestische ensembles, zoals het trio Niveau Chapeau, zijn perfect voor een terras Gig!

Een terras Gig opzetten is eenvoudig

U heeft met onze grote database het grootste aanbod van artiesten van de Benelux. U kunt rechtstreeks contact opnemen met deze artiesten via het Gigstarter-profiel van de artiest. U kunt ook een oproep plaatsen op het online platform en wij nodigen geschikte artiesten uit die overeenkomen met uw zoekcriteria. Ze geven aan of ze beschikbaar zijn voor de terras Gig. Met de artiest kunt u direct overleggen over de mogelijkheden van het optreden, de betaling, de benodigde apparatuur en de nummers die gespeeld kunnen worden.

Beide services zijn volledig gratis. En als u via Gigstarter een artiest, band, DJ of singer-songwriter boekt, hoeft u geen commissie of boekingskosten te betalen. Makkelijk toch? Voor vragen kunt u ons altijd mailen: info@gigstarter.nl

Live muziek zorgt voor een onvergetelijke zomer op uw terras! Neem een ​​kijkje in de database van Gigstarter en neem direct contact op met een artiest om de mogelijkheden te bespreken. Laten we er een onvergetelijke zomer van maken!

Bekijk Gigstarter artiesten

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: terras, gigstarter, muziek, live