De kracht van Gigstarter

Door Het Gigstarter Team op 20-01-2022

Met meer dan 10.000 artiesten op ons platform en het feit dat we opereren in 9 landen, kunnen we niet trotser zijn op de artiesten die ons geholpen hebben om dit doel in 2021 te bereiken. Hoewel we te maken hebben met een pandemie, met verschillende beperkingen over de hele wereld, zijn onze artiesten erin geslaagd om verenigd en sterk te blijven om de live muziekindustrie te ondersteunen. In een speciaal project belichten we enkele muzikanten die deel uitmaken van onze Gigstarter familie. De kracht van Gigstarter heeft bewezen dat live muziek niet hoeft te stoppen met bestaan, zelfs niet wanneer de omstandigheden extreem zijn. Bekijk en luister naar de prachtige muzikale boodschap die ze voor je hebben.

De Gigstarter familie

We hebben een beetje moeten improviseren, maar dankzij de artiesten die hebben meegewerkt, zijn we erin geslaagd! In deze video willen de 9 muzikanten een boodschap overbrengen aan diegenen die erover denken om lid te worden van ons platform. Ontdek meer over onze getalenteerde muzikanten.


De artiesten achter de video

Zonder onze lieve artiesten zou Gigstarter niet bestaan. Laten we eens een kijkje nemen naar een aantal van de artiesten die deel hebben uitgemaakt van onze gemeenschap terwijl ze hun Gigstarter ervaring delen! Vergeet niet dat u met elk van hen rechtstreeks contact kunt opnemen als u hen wilt boeken voor een (online) concert.

José Carlos García

De eerste artiest die we aan u willen voorstellen is José Carlos García. Hij is een solo artiest uit Spanje die niet alleen zingt en gitaar speelt maar ook componist, tekstschrijver, muziekproducer, filmmaker, geluidstechnicus en instrumentalist is... wat een portfolio! U kunt zijn Instagram profiel hier bekijken.

ViDa

Onze volgende artiest is ViDa uit het zonnige Italië. ViDa is vrij nieuw in onze gemeenschap, maar hij is er al in geslaagd om 7 optredens binnen te halen in een tijd van 3 maanden. Voor een zeer laag budget kunt u ViDa al boeken. ViDa is niet alleen erg close met zijn gitaar, maar houdt er ook van om de wereld rond te reizen. Bekijk zijn Facebook profiel hier.

MV

Up next is de charmante MV van Frankrijk. MV neemt je mee voor een muzikale wandeling over de continenten van jazz, bossa en pop. Naast het spelen van covers componeert ze ook haar eigen nummers. Wilt u meer weten over deze madame uit Parijs? Volg haar.

PanKart

Artist of the Year 2020 PanKart vertegenwoordigde België met hun 6 leden. Naast het feit dat ze kick-ass artiesten zijn, houden de mannen er ook van om te feesten en af en toe een biertje te drinken. Niemand minder dan PanKart weet hoe ze het publiek moeten entertainen met hun Keltische rock sound en verschillende instrumenten! Volg hen hier.

Elliot Porter

De volgende artiest is Elliot Porter, zijn warme stem raakte onze zielen. Hij komt uit een muzikale familie, maar hij is zijn pad niet in de muziekindustrie begonnen. Gelukkig heeft hij uiteindelijk muziek gemaakt, zodat we kunnen genieten van zijn prachtige stem! Kijk op zijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van zijn meest recente muziek hier.

Promo video artistsGigstarter artiesten

TIAHI

TIAHI slaagt erin om met zijn muziek alle lichtheid van 's werelds mooiste plekken rechtstreeks naar Duitsland te brengen. De naam TIAHI rijmt op energie en betekent zomervibes en groovy sounds vol positiviteit. De band gebruikt meertalige en multi-instrumentale geluiden in hun muziek, maar de boodschap is altijd hetzelfde: One Love, One Life. Voelt u zich geïnspireerd door deze prachtige man en zijn band? Bekijk hun Facebook hier.

Green Leather

Met hun geweldige rock optreden zorgde Green Leather ervoor dat de Gigstarter launch in Portugal een groot succes was. Hun energie gecombineerd met dynamische performance kan van elk optreden een feest maken waar je kunt genieten van goede muziek. Vond u Green Leather goed? Geef ze een thumbs up hier.

Marley Wildthing

Marley Wildthing is een ongelooflijk getalenteerde Indie-Pop artieste, die meer dan vijf jaar geleden besloot om van haar passie haar werk te maken. Ze begeleidt haar zang door ukelele, piano of bas te spelen en dat is nog niet alles. Marley componeert ook haar eigen liedjes. Sterker nog, de singer-songwriter werkt hard aan de release van haar muziek. In februari komt haar nieuwe nummer "Driftwood" uit, dus blijf die in de gaten houden. Steun Marley's muzikale project hier en wordt als eerste op de hoogte gebracht van haar nieuwe release!

Kiwi Club

Het DJ duo Kiwi Club uit Nederland speelden hun eerste Gigstarter gig tijdens Amsterdam Dance Event. Hun atmosferische gitaren en de ambient vibes maakten het een onvergetelijke avond. Bent u benieuwd naar dit DJ duo dat is ontstaan tijdens de pandemie? Steun hun werk op Facebook.

Last but not least...

Last but not least willen we coverband The Rivals bedanken voor het materiaal van hun energieke live optredens zoals te zien is aan het einde van de video. Nieuwsgierig naar meer uitzonderlijke content van deze jongens? Bezoek hun Facebook pagina hier.

Hartelijk dank aan alle artiesten hierboven vermeld. Gigstarter is erg trots om zo'n verscheidenheid aan geweldige artiesten te hebben, die elk op hun eigen manier uniek zijn.


Geniet van Live Music met Gigstarter artiesten

Al deze artiesten kunnen geboekt worden voor shows dit jaar! Het enige wat u hoeft te doen is naar hun Gigstarter profiel te gaan om ze te boeken. Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Geen paniek, uw lokale Gigstarter team is er om u te helpen. Door een telefoontje te plegen en wat informatie te geven over wat u zoekt, kunnen wij u artiesten voorstellen die aan uw eisen voldoen.
Plaats oproep

Word een Gigstarter artiest

Wilt u zijn zoals ViDa of PanKart? Wilt u uw muzikale carrière een kickstart geven? Maak een gratis profiel aan op ons platform! Misschien verschijnt u wel in ons volgende projectje ;)
Meld u aan


Gerelateerde blogs op Gigstarter

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: video, promo, artiesten, 2022, gigstarter, live muziek,