De mogelijkheden zijn eindeloos

Door Het Gigstarter Team op 16-06-2022

Nu de zomer in volle gang is, plant u misschien uw zomer zwembadfeest, strand BBQ of klein festival. Op Gigstarter, hosten we een divers aanbod van artiesten die kunnen helpen uw evenement naar het volgende niveau te brengen. In deze blog zullen we een aantal van de geweldige artiesten, bekend en onbekend, onder de aandacht brengen.

DJ Maestro (NL)

We zijn vereerd om een van de pioneers van jazz DJ's op ons platform te hebben. Hij is vooral bekend van zijn releases op het Blue Note Trip label. Met een grote verscheidenheid aan genres op zijn setlist, is DJ Maestro in staat om het hele publiek aan het dansen te krijgen. We zijn erg trots om een leider en trendsetter van de industrie op ons platform te hebben en u kunt hem nu boeken voor uw evenement op Gigstarter.
Boek DJ Maestro

dj maestro nl gigstarterDJ Maestro

De Nouveau (BE)

Met de perfecte mix van folk, country en blues deze Belgische band is een favoriet om te boeken voor uw evenement. De Nouveau zijn in staat om een fantastische en vrolijke ambiance te creëren op elk evenement, om families en vrienden samen te brengen to get their groove on. Lees een lovende recensie van een van hun recente boekingen - "Ze creëren sfeer met hun aanstekelijke enthousiasme en vullen de zaal met hun vrolijke repertoire, dat waar nodig wordt aangevuld met aandacht voor contact met het publiek. Ook zonder versterking houden ze zich staande, waardoor De Nouveau op diverse podia en gelegenheden inzetbaar is. "
Boek De Nouveau

de nouveau belgie gigstarterDe Nouveau, de band

Pamela Magal (ES)

Pamela Magal is een Argentijnse en Spaanse zangeres die gevestigd is in Madrid. Met de perfecte samensmelting van de flamenco en tango genres, gebruikt Pamela een sterke podiumpresentatie en creëert een unieke mix van genres waardoor ze zichzelf kan transformeren tot de perfecte artiest voor uw evenement. Ze zingt zowel originele als covers in verschillende formaties. Pamela is een van de meest getalenteerde en flexibele muzikanten die we op het podium mogen verwelkomen.
Boek Pamela Magal

pamela magal gigstarterPamela Magal, de Argentijnse zangeres

The Rivals (NL)

Laat ons u vertellen waarom The Rivals de gekozen cover band voor uw feest moet zijn. De band, die bestaat uit 5 jeugdvrienden uit Maarsden, verovert Nederland stormenderhand. Hun setlist bestaat uit populaire covers en ze zijn perfect om het feest op gang te brengen op een bruiloft of als je een klein festival in je achtertuin organiseert. Onlangs bereikten ze 100 geverifieerde boekingen op het platform en we hadden het geluk om met hen te praten over hun carrière en ervaring op het platform. Je kan ons interview met deze geweldige band hier lezen.
Boek The Rivals

Het vieren van onze talenten

Elk jaar vieren we de ongelooflijke artiesten die ons platform zo geweldig maken met onze Artist and DJ of the Year wedstrijd. Door de pandemie van de afgelopen twee jaar hebben we moeten improviseren - maar dat betekent niet dat de artiesten en het evenement minder speciaal waren. Hieronder vind je een recapitulatie van het virtuele evenement van vorig jaar om meer te zien van de uitmuntende talenten die deel uitmaken van ons platform.


>
Artist and DJ of the Year winnaars - Julie Huard and Mini Maal


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: zomer, live muziek, feest, feesten, competitie, talent, muzikanten