De Nouveau

  (57)
  • Band   /   Schelle (BE)
  • #Folk #Country #Bluegrass
  • Klinkt als The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash, Traditionals,...
  • 104 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Nouveau

Check beschikbaarheid
De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

De Nouveau, een vrolijke mengeling van folk, country en bluegrass. Eigen nummers worden afgewisseld met traditionals en covers van recenter werk.
Jef begeleidt zelf zijn warme stem met de ritmische folkgitaar. Het muzikantenkoppel Wim en Katleen ondersteunen hem met de vurige banjitar, de vrolijke accordeon en de gezellige contrabas. De speelse mandoline en melancholische mondharmonica neemt Wouter voor zijn rekening. Opzwepende, dansbare tempo's worden afgewisseld met wat meer rustigere songs.
Zowel akoestisch als versterkt zorgt De Nouveau voor een aangename sfeer met vingervlugge muziek waar je vrolijk van wordt.

Muziek

The Sailor

Scotland

Oona's Jig

Reviews

Door op 27/04/2024

Leuke band. Ga er in de toekomst nog meewerken

Door op 24/12/2023

Wij hebben De Nouveau gevraagd voor een optreden op de kerstmarkt in Niel. Zeer goede en aangename communicatie, toffe bandleden en sfeervolle muziek. Vanuit het publiek kregen we ook zeer goede reacties, dus deze band is zeker voor herhaling vatbaar!

Door op 17/09/2023

Op het feestje voor onze 50ste verjaardag waren jullie de muzikale strik op ons verjaardagscadeau. Het is hartverwarmend om te zien en horen hoe mooi en graag jullie samen muziek maken. Het genieten spat ervan af en dat hebben onze gasten ook gevoeld. De Nouveau = topniveau.

Optredens van De Nouveau

Meer optredens

Contact

De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Nouveau

De Nouveau is een band uit Schelle (BE). De Nouveau speelt muziek in de genres Folk, Country & Bluegrass. De Nouveau heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 104 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Nouveau klinkt als: The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash, Traditionals,.... Het repertoire van De Nouveau bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Nouveau krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 57 reviews.

De Nouveau hanteert een richtprijs van €500 - €1600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.