De Nouveau

  (2)
  • Band   /   Schelle
  • #Bluegrass #Country #Folk
  • Klinkt als The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash,
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Nouveau

Check beschikbaarheid
De Nouveau, Bluegrass, Country, Folk band

De band is ontstaan in 2014. Wouter, Sander en Wim speelden samen nummers van The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash, Hank Williams, Bob Dylan,...... en deden dat onder ritmische begeleiding van Thomas. We hadden hier zo'n plezier in dat we besloten hier meer mee te doen dan enkel te jammen in de woonkamer. Spijtig genoeg zijn Thomas en Sander een andere weg ingeslagen en hebben zij de groep verlaten. We zijn op zoek gegaan naar extra muzikanten en hebben zo Katleen en Jef onderweg opgevist. Katleen zorgt voor de diepgang in de nummers met haar contrabas en Jef neemt de zang en gitaar voor zijn rekening. We spelen ons eigen werk en dit vullen we natuurlijk aan met beste de folk, country en bluegrass covers van de groten der aarde.

En ondertussen...ambiance verzekerd!

We mogen jullie ook met trots onze eerste CD voorstellen "Leaving Port" waarbij we aangeven dat we onze veilige thuishaven gaan verlaten en ons op de muzikale kaart willen zetten in Vlaanderen en wie weet wel er buiten.

Op 25 maart 2017 hebben we de finale gewonnen van "BJOOZS" (ben jij onversterkt ook zo sterk). Dit is een wedstrijd waar geen enkele versterking aan te pas komt en je moet laten zien dat je het ook kan zonder. Van de 9 finalisten wisten we de jury te overtuigen van ons kunnen.

Muziek

The Sailor

Scotland

Oona's Jig

Reviews

Door op 14/08/2017

Alles is beter verlopen dan we komen dromen. Sfeer was fantastisch en dan nog te zwygen over de muziek zelf!!!
Voor eender welke gelegenheid is dit een toppertje!!!!
Dikke dikke merci voor de mooie en leuke namiddag!

Door op 19/06/2017

Zeer vlot contact.
Super optreden, ondanks de warmte niets te merken aan het optreden!
Sfeer en gezelligheid troef met deze band op uw podium

Contact

De Nouveau, Bluegrass, Country, Folk band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Wim

Gigstarter over De Nouveau

De Nouveau is een band uit Schelle. De Nouveau speelt muziek in de genres Bluegrass, Country & Folk. De Nouveau heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Nouveau klinkt als: The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash, . Het repertoire van De Nouveau bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Nouveau krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

De Nouveau hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.