De Nouveau

  (35)
  • Band   /   Schelle (BE)
  • #Folk #Country #Bluegrass
  • Klinkt als The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash,
  • 50 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €1600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Nouveau

Check beschikbaarheid
De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

De Nouveau, een vrolijke mengeling van folk, country en bluegrass. Eigen nummers worden afgewisseld met traditionals en covers van recenter werk.
Jef begeleidt zelf zijn warme stem met de ritmische folkgitaar. Het muzikantenkoppel Wim en Katleen ondersteunen hem met de vurige banjitar, de vrolijke accordeon en de gezellige contrabas. De speelse mandoline en melancholische mondharmonica neemt Wouter voor zijn rekening. Opzwepende, dansbare tempo's worden afgewisseld met wat meer rustigere songs.
Zowel akoestisch als versterkt zorgt De Nouveau voor een aangename sfeer met vingervlugge muziek waar je vrolijk van wordt.

Muziek

The Sailor

Scotland

Oona's Jig

Reviews

Door op 17/07/2019

Wij vonden het meer dan super!! Ons trouwfeest met Iers accent was door jullie echt af! Heel leuke muziek voor jong en oud, veel variatie, veel ambiance en ook rekening gehouden met onze wensen qua nummerkeuze. Op het einde van het optreden nog even a capella tussen onze genodigden werd heel erg gesmaakt! Ook stipt op tijd, vlotte samenwerking en communicatie, heel vriendelijk. Niets was hen te veel en heel flecxibel! Iedereen vond jullie TOP! Wij wensen jullie alle succes toe en hopen jullie snel nog eens terug te zien/horen! Een echt aanrader!!

Door op 16/07/2019

We hebben tijdens een bedrijfsevent met volle teugen genoten van het optreden van De Nouveau. Ze brengen zeer toegankelijke nummers (eigen werk en covers) die iedereen doet glimlachen en smaakt naar meer.
Ze waren top voorbereid om de uitdaging aan te gaan en alles was naar afspraak georganiseerd.

Door op 08/07/2019

Wij vonden het een heel goed optreden, ook visueel mooi afgewerkt! Voor herhaling vatbaar. Vlotte aangename samenwerking. Vriendelijke groeten, Sigrid

Optredens van De Nouveau

Meer optredens

Contact

De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Nouveau

De Nouveau is een band uit Schelle (BE). De Nouveau speelt muziek in de genres Folk, Country & Bluegrass. De Nouveau heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 50 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Nouveau klinkt als: The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash, . Het repertoire van De Nouveau bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Nouveau krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 35 reviews.

De Nouveau hanteert een richtprijs van €400 - €1600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.