De Nouveau

  (39)
  • Band   /   Schelle (BE)
  • #Folk #Country #Bluegrass
  • Klinkt als The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash,
  • 63 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Nouveau

Check beschikbaarheid
De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

De Nouveau, een vrolijke mengeling van folk, country en bluegrass. Eigen nummers worden afgewisseld met traditionals en covers van recenter werk.
Jef begeleidt zelf zijn warme stem met de ritmische folkgitaar. Het muzikantenkoppel Wim en Katleen ondersteunen hem met de vurige banjitar, de vrolijke accordeon en de gezellige contrabas. De speelse mandoline en melancholische mondharmonica neemt Wouter voor zijn rekening. Opzwepende, dansbare tempo's worden afgewisseld met wat meer rustigere songs.
Zowel akoestisch als versterkt zorgt De Nouveau voor een aangename sfeer met vingervlugge muziek waar je vrolijk van wordt.

Muziek

The Sailor

Scotland

Oona's Jig

Reviews

Door op 20/01/2020

Voor het tweede jaar op rij kwam 'de nouveau' optreden tijdens onze driekoningendrink. Het was weer sfeer en gezelligheid troef. Dankzij deze geweldige groep was er de nodige ambiance om sfeervol te genieten van een glühwein of jenever en was de kou snel vergeten! Volgende jaar mogen ze alvast in hun agenda schrijven.

Door op 10/12/2019

Wij hebben De Nouveau geboekt voor ons slotevent "Oosterwijk for Life". Al van het eerste nummer was ik er van overtuigd dat wij de juiste groep op de juiste plaats hadden geprogrammeerd. Het was er van het eerste nummer "boenk oep" en het is zo maar blijven doorgaan. Wat ons betreft een voltreffer en een aanrader als u op zoek bent naar een band in dit specifieke genre. Wij vragen ze zeker "de nouveau" voor een eventuele volgende editie!!

Door op 02/09/2019

We boekten De Nouveau voor ons huwelijk en kunnen hun optreden samenvatten in één woord: GE-WEL-DIG!
De band kreeg tijdens ons huwelijksfeest de zware verantwoordelijkheid om het feest op gang te trappen tijdens de eerste uurtjes. Vanaf de start van hun show stonden de eerste aanwezigen op de dansvloer en werd er enthousiast geklapt en in het rond gedanst. Naarmate er meer gasten toestroomden werd het enthousiasme enkel groter. Elk nummer was opnieuw een schot in de roos.
We vroegen hen ook een paar maanden van te voren of ze een bepaald nummer konden instuderen voor onze openingsdans. Niet alleen zagen ze dit meteen zitten, de uitvoering was werkelijk fenomenaal.
Over elk element van hun show kregen we ook van de gasten enkel lovende commentaren. Als u op zoek bent naar een band in dit genre kunnen wij en onze gaste De Nouveau enkel van harte aanraden!

Optredens van De Nouveau

Meer optredens

Contact

De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Nouveau

De Nouveau is een band uit Schelle (BE). De Nouveau speelt muziek in de genres Folk, Country & Bluegrass. De Nouveau heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 63 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Nouveau klinkt als: The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash, . Het repertoire van De Nouveau bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Nouveau krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 39 reviews.

De Nouveau hanteert een richtprijs van €500 - €1600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.