De vele voordelen van het PRO lidmaatschap van Gigstarter

Door Het Gigstarter Team op 11-09-2018

Als artiest heeft u op Gigstarter een gratis basisprofiel op het platform. Op dit profiel kunnen potentiële boekers direct contact met u opnemen en ervaart u een deel van de voordelen van Gigstarter. Met het PRO lidmaatschap haalt u echter nog veel meer profijt uit Gigstarter. Bekijk het overzicht van alle voordelen!

Word PRO op Gigstarter

Reageren op de oproep

Op verschillende manieren groeit uw kans op een optreden met het PRO lidmaatschap. U kunt namelijk reageren op de oproepen die via Gigstarter binnenkomen, de succesvolle functie waarbij opdrachtgevers de hulp van Gigstarter inschakelen voor het vinden van een geschikte artiest voor hun evenement. Deze oproep zetten wij door naar geschikte PRO artiesten die hierop kunnen reageren. Uit onze cijfers blijkt dat artiesten met het basisprofiel één optreden per jaar krijgen via Gigstarter, PRO artiesten halen gemiddeld drie keer per jaar een gig binnen via het platform.

jonasDe Belgische PRO artiest Jonas Meersmans

Completer profiel

Als PRO artiest heeft u een nog uitgebreider en completer profiel. Dit betekent dat u extra video’s kan toevoegen, foto’s kan plaatsen en extra reviews mag plaatsen. Alles om de mogelijke opdrachtgever een nog beter beeld te geven van uw act. Mooie bijkomstigheid, u kunt nu als PRO 5 profielen beheren. Voeg dus alle acts waarin u speelt gerust toe.

Probeer het PRO lidmaatschap

barbaraDe populaire PRO artiest Barbara St. James na afloop van een optreden via Gigstarter

Extra promotie

Als PRO artiest komt u nog meer in de spotlight op Gigstarter. Zo komen uw openbare optredens in de muziekagenda op de homepage en heeft onze lokale community manager extra aandacht voor het uitlichten van PRO artiesten rondom speciale mijlpalen. Ook komt u eerder in het vizier van onze contacten in de lokale en internationale muziekindustrie.

Internationaal optreden met PRO+

PRO+ biedt oplossingen voor artiesten en hun managers met internationale ambities. Maak meerdere profielen en vertoon ze in alle landen waar Gigstarter actief is: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk!

Word PRO+ op Gigstarter

Andere blogs van Gigstarter:
Gigstarter on tour in Parijs
Over ons

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, pro, voordelen