Een online concert als kerstcadeau?

Bij Het Gigstarter Team

Think out of the box voor deze Kerst! Soms kan het moeilijk zijn om een origineel cadeau te vinden voor uw familieleden, vrienden en dierbaren. Wil je ze verrassen met kerst, boek dan een zangeres, een band of een DJ op Gigstarter voor een live online concert. Het aanbieden van een digitale live-ervaring biedt tegenwoordig heel wat voordelen. Hier zijn er een paar.

Wilt u uw gezin verrassen met een online optreden?

Gepersonaliseerd

In plaats van standaard een fles wijn of een paar sokken te kopen, kunt u het cadeau persoonlijker en unieker maken. Op Gigstarter heeft u de keuze uit 9000 muzikanten in heel Europa genres. Denk bijvoorbeeld aan het favoriete muziekgenre van uw oma: wil zij liever een singer-songwriter of een gitaar speler? Mist uw moeder het bezoeken van een live jazz concert? Alles is mogelijk op Gigstarter: van soloartiesten tot dj's, van duo's tot bands.

Daarnaast hebt u direct contact met de artiest op Gigstarter, zodat u alle mogelijkheden kunt regelen en bespreken. Waarom vraagt u een singer-songwriter niet om een specifiek en ontroerend nummer uit te voeren? De meeste artiesten zijn flexibel en staan open om hun repertoire te personaliseren naar uw wensen.

Voordelig

Het boeken van een online live-concert is voordeliger omdat er geen reiskosten aan deze online ervaring bij komen. Een onschatbare ervaring voor uw dierbaren, zonder krap bij kas te zitten aan het eind van de maand. Aan de andere kant, aangezien we geen commissie vragen voor de boeking, helpt u een onafhankelijke muzikant de volledige gage voor zichzelf te houden.Zo ziet een Online Gig van singer-songwriter Raoul Michel er uit

Covid vrij

Het digitale concert kan de perfecte oplossing zijn om een heerlijk moment met uw gezin te delen en toch de richtlijnen in acht te houden. Op deze manier beschermt u uw dierbaren tegen het virus. Als uw regio te maken heeft met strengere beperkingen, zoals een lockdown of een beperkt aantal mensen binnenshuis, kunt u nog steeds van hetzelfde concert genieten ondanks het feit dat u en uw familieleden niet op dezelfde locatie zijn.

Op tijd

Het beste cadeau dat je online kunt kopen en laten bezorgen tijdens de COVID-19 pandemie is een online optreden. Geen mogelijke vertragingen bij de verzending, het is daardoor veel minder stressvol voor u!

Een online optreden is het perfecte cadeau, want u bespaart tijd, geld en zorgt voor een unieke en spectaculaire verrassing voor Kerstmis.

Ontdek onze artiesten


Related blogs on Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: kerst, cadeau, online, gig, concert