De feestdagen voor Gigstarter artiesten!

Bij Het Gigstarter Team

Deze vakantieperiode is er een om nooit te vergeten geweest voor veel van onze artiesten. Terwijl in sommige landen de beperkingen werden gehandhaafd om artiesten te beletten live te spelen, was er in andere landen een rustiger gevoel van normaliteit. In welke situatie onze artiesten zich dit jaar ook bevonden, velen van hen zijn erin geslaagd om creatief te blijven. In dit artikel nemen we een aantal van de geweldige activiteiten door die onze artiesten tijdens de feestdagen hebben ondernomen.

Creatief blijven

De muziekindustrie kreeg deze kerst opnieuw klappen, vooral in Nederland waar zware beperkingen werden ingevoerd die live-evenementen opnieuw onmogelijk maakten. Dit weerhield onze artiesten er echter niet van om creatief te blijven en innovatieve manieren te vinden om hun muziek met hun publiek te delen. De Artiest van het Jaar van dit jaar, Julie Huard, gaf op eerste kerstdag een ongelooflijke show voor haar fans. We konden genieten van een livestreamconcert van een uur op haar YouTube-kanaal om de feestdagen te vieren. Haar soulvolle stem en originele muziek bliezen ons weer helemaal omver, net als tijdens onze Livestream van Artiest en DJ van het Jaar 2021.

Julie Huard - Artist Of The Year 2021

Nog een van onze artiesten die schokgolven door de industrie heeft gezonden is de prachtige Pamela Magal. Op 2 januari vereerde Pamela onze oren met een nieuwe single genaamd 'Pa Quien Lo Busca'. Echt een uitzonderlijke release die het onderwerp van de liefde behandelt in haar moedertaal - Spaans. Als u dit nummer live wilt horen, vergeet dan niet dat u Pamela op haar profiel kunt boeken voor shows dit jaar. Net als Pamela, heeft ook een band uit Duitsland een single uitgebracht tijdens de feestdagen. PRO band, Womuka, vierden oudejaarsavond met hun nieuwste release! De single getiteld 'Ohne Dich Bin' kan worden gestreamd op alle streaming platforms of u kunt de videoclip bekijken op hun YouTube kanaal.

Pamela Magal presenteert haar nieuwe single

Keeping it live

Het is hier niet allemaal kommer en kwel geweest. Tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode hebben we een aantal van onze artiesten een aantal leuke live shows zien spelen. In Italië speelde onze PRO artiest Carlo Calderano een solo gitaar show tijdens een betoverend Oud en Nieuw diner in het Hotel Borgo Antico. Stelt u zich eens voor dat u uw oudejaarsavond doorbrengt onder begeleiding van het elegante geluid van een Spaanse gitaar?
In België trad een van onze artiesten Jonas van Esch op tijdens Optreden Winterwandelingen Openluchtmuseum Bokrijk, een Belgische kerstmarkt. Het is zo leuk om te zien dat deze kerst voor sommigen ook live muziek kon inhouden, wat de feestdagen echt extra speciaal maakt.

Jonas van EschJonas van Esch

Geniet van live muziek met Gigstarter artiesten

Al deze artiesten kunnen geboekt worden voor shows dit jaar! Het enige wat u hoeft te doen is naar hun Gigstarter profiel te gaan om hen te boeken. Nog niet gevonden waar u naar opzoek bent? Geen zorgen, uw lokale Gigstarter team is hier om u te helpen! Door een oproep te plaatsen en informatie te verschaffen over waar u naar opzoek bent, kunnen wij een aantal artiesten voorstellen die voldoen aan uw wensen.

Plaats een oproep


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: feestdagen, kerst, oudjaar, nieuwjaar, live muziek