Gig's Valentijn Picks - Internationale Editie

Door Het Gigstarter Team op 07-02-2023

Of u nu een chique diner op de planning heeft staan of een emmer Ben & Jerry's op de bank gaat veroveren voor Valentijn, de Gigstarter crew zorgt voor muziek die u in ieder geval een speciaal gevoel zal geven. Bekijk de door onze eigen crew uitgekozen artiesten en geniet live van deze artiesten door ze direct te boeken! (of geniet van hun optredens via uw mobiele scherm).

Juampi Pellicer (ES)

Juampi Pellicer is een jonge Argentijnse singer-songwriter. Hij nam deel aan LA VOZ ARGENTINA, maakte een tournee langs de belangrijkste radio- en televisiestations in Argentinië en deelt zijn muziek en liedjes met het publiek via shows, festivals, bruiloften, verjaardagen in de belangrijkste steden van zijn land en Bolivia. Tegenwoordig is hij in Spanje om zijn muziek te verspreiden en akoestische optredens te geven.

Juampi live bij Garden Grill

Romeo Velluto (IT)

Romeo is muziekleraar, muzikant en straatartiest afgestudeerd in jazzgitaar aan het Conservatorium van Milaan. Hij produceerde 2 albums met originele muziek en muziek voor theater (Laura Castelli, BabyGang en Teatro dell'Armadillo) en voor film (documentaire voor LA7). Zijn prachtige sfeervolle gitaarspel past zeer goed bij een romantische gelegenheid.

Een compilatie van Romeo's muziek

Selma Spahiu (DE)

De Zweeds-Albanese violiste Selma won het Internationale Valsesia Concours en werd tweede in zowel het Internationale Koningin Sophie Charlotte als het Internationale Inter Cordes Concours. Zij heeft als soliste opgetreden met de Attacca van de Beierse Staatsopera, met het Göttingen Symfonie Orkest, het Young Frankfurt Symphony Orchestra, het München Symfonie Orkest, de Chursächsische Philharmonie en het Vivaldi Orkest. Indrukwekkend voor een 20-jarige jongedame!

Een prachtig stuk van Selma

Ikebana Duo (ES)

Dit duo uit Spanje en Argentinië werkt al meer dan 5 jaar samen voor de Noorse cruisemaatschappij en heeft ook een ruime ervaring in evenementen, entertainment, bruiloften, feesten en hotels. Door hun veelzijdigheid en grote podiumprésence is Ikebana ideaal voor allerlei evenementen maar zeker voor een gezellige Valentijnsdate.

Ikebana en hun charmes

Sarah & Co (FR)

Dit duo kan in elke formatie optreden: duet zang piano-gitaar, trio zang gitaar percussie, kwartet of hele groep drums toetsen, saxofoon, bas, drums, viool... en de lijst gaat verder. Misschien herkent u Sarah haar stem van de backing vocals die ze deed voor The Voice met een koor naast vele andere projecten die ze heeft uitgevoerd.

Sarah en haar zwoele stem

Sjazz Band (ES)

De groep kan variëren van 2 leden, de zangeres begeleid door een gitarist of een volledige band afhankelijk van het evenement en het budget. Deze professionele band uit Barcelona weet wel hoe ze de sfeer moeten zetten met hun prachtige repertoire. Bekijk Sjazz Band door hier te klikken.

Warme impresse van Sjazz Band

Bent u al overtuigd van deze geweldige artiesten? Of bent u op zoek naar iets specifiekers? Blader door onze database door op onderstaande knop te klikken!
Browse nu


Gerelateerde artikelen op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: valentijn, liefde, 14 februari, live muziek, gig, artiesten, favoriet