Gigstarter Artist & DJ of the Year 2019 België

Door The Gigstarter Team op 10-01-2020

Na een maanden lange competitie tussen honderden Gigstarter acts, bereikten drie Gigstarter-acts de finale van de Gigstarter Artist of the Year award 2019. Daarnaast won de Nederlandse DJ Savio Damiano de titel DJ van het jaar 2019.

De Finale

De finalisten maakten er een onvergetelijke avond van; de energieke rockband Garden, getalenteerde singer-songwriter Jade Praize en de ska-band The Happy Suspended gaven allemaal een geweldige liveshow. De jury besloot dat de Belgische skaband The Happy Suspended Gigstarter Artist of the Year 2019 is. We zijn er trots op zulke getalenteerde acts op ons platform te hebben!Aftermovie Gigstarter Artist of the Year final

Dank aan

Speciale dank aan iedereen die dit evenement mogelijk heeft gemaakt: Melkweg, Music Motion, DJ School Amsterdam, BAX Music, de jury Eric Wildeboer, Jelle de Ruiter, Pieter Wolter, Rutger Maas en fotograaf Rosa Klamer. En natuurlijk alle muziekliefhebbers die op de Melkweg kwamen opdagen!

stonedThe Happy Suspended & DJ Savio Damiano, Artist & DJ of the Year 2019

Grensoverschrijdend

Gigstarter en zijn artiesten overschrijden de EU-grenzen. Dit evenement toont het potentieel en het belang van Europese acts die reizen en optreden in verschillende landen van de EU. De internationale kracht van live muziek!

buckwoodDJ Savio Damiano performing during the final.

Ben je een artiest?

En u hebt geen Gigstarter-profiel? Maak gratis een Gigstarter profiel aan:
Profiel aanmaken

Ben je een boeker?

Plaats een oproep en begin met het boeken van artiesten zonder boekingskosten te betalen:
Plaats een oproep

Gerelateerde blogs van Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: Amsterdam, gigstarter, award, competition, final, 2019, melkweg, winner