Summer of Live is nu

Door Het Gigstarter Team op 25-07-2022

De zomer brengt de warmte, en live concerten brengen het geluk. Wat voor soort live muziek past er bij dit mooie weer? Op Gigstarter hosten we tal van zangers, bands en DJs die klaar zijn om uw outdoor zomer evenementen te rocken. Hier zijn enkele live muziek opties voor uw aanstaande verjaardagsfeest of barbecue!

Check de Gigstarter artiesten

Brasilidades

Klaar voor een reis naar Brazilië? Dan bent u klaar voor een optreden van Brasilidades! Een zomerse avond met vrienden in de achtertuin of wellicht na afloop van een bbq feest, de heren weten met hun instrumenten heerlijke klanken te produceren voor een geweldige sfeer.

Heerlijke sfeerimpressie van Brasilidades

De perfecte cocktail: Cocktail Shakers

De summer of live is niet compleet zonder de Cocktail Shakers, de partyband voor uw event. Of het nu gaat om nummers van vroeger of vandaag de dag, zij serveren ze in een 'jazzy' jasje.

Cocktail Shakers

eddos (den eddie)

Wilt u zich deze zomer echt verbonden voelen met muziek? Met al meer dan 54(!!!) positieve reviews zal eddos (den eddie) geheid voor een geweldige gig zorgen. Gooi dat kampvuur maar alvast aan en boek eddie voor een onvergetelijke zomer!

eddos (den eddie)

Hoe boekt u een muzikant op Gigstarter?

Een muzikant boeken voor een concert is nog nooit zo makkelijk geweest. Wilt u een privé concert organiseren in uw tuin met een paar vrienden? U hoeft alleen maar een oproep te plaatsen en ons team zal voor u geschikte artiesten vinden waarmee u direct in contact komt via een privé chat. Deze service is gratis, wij geven u de opties en u hoeft alleen maar te kiezen en alle details van het optreden met de muzikant te regelen.

Op Gigstarter hebben wij meer dan 650 professionele acts voor u om uit te kiezen, zij zullen perfect passen bij een outdoor party.

Als u van uw privéconcert hebt genoten, stuur ons dan een foto van het optreden, zodat we onze muzikanten nog meer kunnen promoten en andere mensen kunnen inspireren voor de Summer Of Live.Plaats een oproep

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: summer, zomer, live muziek, concerten, optredens, boekingen, feesten, bbq, tuinfeest