BBQ met Live Muziek

Door Het Gigstarter Team op 11-05-2022

Plant u een barbecue met uw vrienden nu de zon volop schijnt? Ervaar nieuwe muziek zoals u nog nooit heeft gezien: intiem, prachtig en een live privé concert met lokale muzikanten dankzij Gigstarter. Op ons live muziek boekingsplatform heeft u de keuze uit honderden acts die beschikbaar zijn voor een privé concert op uw terras of in uw tuin! Plaats een oproep en geschikte artiesten zullen hun beschikbaarheid doorgeven. Kom in direct contact met de artiesten via de chat en boek live muziek voor uw achtertuin barbecue feest.

Geschikte muzikanten vinden

You bring the meat, Gigstarter brings the heat.

Uw tuin of achtertuin lijkt een geweldige plek om vrienden te ontmoeten en buiten te zitten om van het lenteweer te genieten. Maar mist u niet wat eten & live muziek? U kunt uw telefoon met bluetooth verbinden en uw speakers harder zetten, zeker, maar dit zal uw samenkomst niet naar een hoger niveau tillen. Een van de op Gigstarter geregistreerde coverbands zou de favoriete nummers van uw gasten kunnen spelen, wat een ongeëvenaarde vibe zal creëren.

barbecue live muziekKleine barbecue met live muziek

Singer-songwriter, DJ en meer te boeken voor uw bbq-feest.

U kunt alle soorten live muziek boeken voor uw barbecue in de achtertuin! Artiesten zijn creatief en flexibel, zeker als het gaat om optreden voor gasten die genieten van de zon en de drankjes. Via Gigstarter heeft u direct contact met de artiesten en de mogelijkheid om alle mogelijkheden te bespreken: datum, prijs, geluidsapparatuur, repertoire en ga zo maar door. Wat dacht u van een singer-songwriter die vrolijke zomernummers ten gehore brengt? Of een DJ die wat chill out muziek draait om de goede vibes op gang te brengen?


U kunt genieten van een prachtig live optreden van De Pikkedieve

Maak indruk op uw gasten zonder zorgen

Uw barbecue-avond kan worden begeleid door een geweldig muzikaal optreden in de tuin. Om uw buren en gasten te plezieren, hoeft het niet luid te zijn, het kan ook achtergrondmuziek zijn zoals een jazz singer-songwriter.
Door een oproep te plaatsen op ons platform, zal Gigstarter geschikte artiesten uitnodigen die overeenkomen met uw zoekcriteria en uw type feest. Onze service is volledig gratis, er worden geen verborgen kosten of transactiekosten in rekening gebracht wanneer een band via ons systeem wordt ingehuurd. Wij brengen muzikanten en boekers met elkaar in contact, en de rest is aan hen.


Plaats een oproepl

Live muziek maakt uw barbecue-avond met uw vrienden onvergetelijk! Geniet van uw barbecue-avond!

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: bbq, live muziek, bbq feest, tuin, achtertuin, lente, zomer