Vier uw verjaardag met live muziek

Door Het Gigstarter Team op 14-04-2022

Muziek kent geen leeftijd, geen genre en creëert levenslange herinneringen. Als gast is het zeker mogelijk om de jarige een voortreffelijk live optreden aan te bieden. Als u uw 40e of 20e verjaardag organiseert met uw vrienden en familieleden, kunt u live muziek toevoegen aan uw feest om een speciale sfeer te creëren of een DJ boeken om te dansen tot in de late uurtjes. Op Gigstarter, heeft u de keuze uit honderden soorten acts van allerlei soorten genres: DJ's, coverband, een singer-songwriter of zelfs een orkest.

band voor verjaardagVier uw verjaardag met heerlijke live muziek

Een goede party band

U heeft de keus uit honderden bands door heel België. Of u nou gevestigd bent in Antwerpen, Brussel of Gent, u vindt vast de perfecte act voor uw verjaardagsfuif. Veel boekers stellen het op prijs om een lokale band in te huren om zo de lokale muziekindustrie te steunen en de live muziek, die zwaar te lijden had onder de pandemie, nieuw leven in te blazen. Het enige wat u nodig heeft is uw favoriete muziek genre en vul dit in onze zoekmachine in. Start gelijk!
Bekijk Gigstarter artiesten

Kleinere formatie

Waarom geen singer-songwriter zoals Somebody Called Me Sebastiaan die meer ontroerende liedjes kan uitvoeren? Of een DJ zoals Joki die ervoor zorgt dat uw verjaardag een absolute knaller wordt? Een kleinere formatie kan betaalbaarder zijn en past gemakkelijke in elke ruimte omdat het minder muzikanten zijn dan bijvoorbeeld een band.


International duo Akoestisch duo MAIS

Breng uw feest tot leven

Als u van uw verjaardag een gedenkwaardig en magisch moment wilt maken, boek dan een van onze professionele live verjaardagsbands. Een feestband brengt als geen ander leven en energie in uw feest. De muzikanten brengen spelen de beste feestnummers aller tijden, inclusief de populairste songs van vandaag en de klassiekers van gisteren. Of u nu kiest voor een allround DJ of een band, ze krijgen hoe dan ook iedereen aan het dansen, zowel de jongere als de oudere generaties.

Niet per se duur

Op Gigstarter hebben wij een groot assortiment aan high-energy party bands die voor alle soorten evenementen en budgetten te boeken zijn. Het inhuren van een duo of zangeres hoeft niet duur te zijn, u kunt bijvoorbeeld een solo-artiest voor een uur boeken voor grofweg 200 euro. De prijzen zijn transparant en makkelijk te zien op het profiel van elke muzikant op ons platform, in de rechterhoek doormiddel van de rode knop 'Check Beschikbaarheid', kunt u direct en gratis contact met hen opnemen. Onze service is gratis om live muziek toegankelijk te maken en voor iedereen, live muziek is geen luxe.

Neem een kijkje in de database en neem direct contact op met een artiest om de mogelijkheden te bespreken. Laten we er een onvergetelijke verjaardag van maken!Bekijk Gigstarter artiesten


Gerelateerde artikelen op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: verjaardag, cadeau, coverband, boeking, sfeer, feest