Voordelen van het PRO lidmaatschap

Door Het Gigstarter Team op 13-07-2022

De live muziek is booming deze zomer, u kunt bijna op elke hoek genieten van concerten en festivals en we zien een hoop boekingsaanvragen binnenkomen op Gigstarter. Als muzikant is het zeker het juiste moment om het PRO abonnement te proberen om uw concertagenda te vullen. Bekijk hieronder hoe u kunt profiteren van het PRO-lidmaatschap.

Reageer op oproepen

Boekers kunnen rechtstreeks contact met u opnemen via uw Gigstarter profiel of ze kunnen gratis een oproep plaatsen. In een oproep, geven boekers het Gigstarter team de details van het evenement en het type muzikanten dat zij zoeken. Zodra dit is gedaan, nodigt ons team alleen PRO-muzikanten uit voor de concertaanvraag. U kunt chatten met de boeker en alle details van het optreden regelen. We ontvangen honderden oproepen per maand. Wanneer u als niet-pro artiest wordt uitgenodigd voor een gesprek, wat soms kan gebeuren, heeft u de mogelijkheid om een gratis maand op proef van het PRO lidmaatschap te krijgen. Mis deze kansen niet en lees meer over oproepen.

Krijg meer beoordelingen

Als u PRO lid wordt, kunt u 3 eerdere boekers vragen om een recensie over u te schrijven. Reviews zijn zeer essentieel voor uw ranking in onze zoekresultaten, wat betekent dat meer mensen uw profiel zullen bekijken. Hoe meer recensies u heeft, hoe groter de kans is dat u boekers overtuigt die u benaderen. Lees meer over reviews.. Pretzel and the Cookies hebben bijvoorbeeld een grote collectie aan reviews al binnen weten te halen.

Probeer het PRO lidmaatschap op Gigstarter

Tot 5 verschillende profielen

Als u in een band speelt, als solo act of in duo, kunt u voor elke act een Gigstarter profiel aanmaken. Als PRO-lid kunt u tot 5 verschillende profielen beheren, dus u heeft 5 keer meer kansen om een live-optreden te geven.

Meer foto's & video's

Boekers zouden een beter idee hebben van een live optreden van u als ze meerdere video's kunnen bekijken en meerdere foto's kunnen zien. Met het PRO lidmaatschap kunt u er veel toevoegen om boekers te overtuigen. Neem als voorbeeld De Nouveau die besloten om leuke performance video's en wat foto's toe te voegen om meer boekers aan te trekken.

De Nouveau PRO artiest op Gigstarter.

Contactgegevens op profiel

Alleen PRO leden kunnen hun persoonlijke contactgegevens (telefoon + email) op hun profiel hebben. Dit betekent dat boekers extra manieren hebben om contact met u op te nemen, wat de kans om geboekt te worden vergroot. Bovendien is het vooral waardevol voor last-minute boekers. Een voorbeeld hiervan kan je zien op het artiestenprofiel van Wayne Matthews.

Promotie van jouw optredens

PRO artiesten kunnen hun publieke optredens op de homepage website plaatsen. Op deze manier zullen meer mensen uw optredens ontdekken, u misschien komen bezoeken, of uw profiel en beschikbaarheid bekijken.

Bent u overtuigd van de voordelen van het PRO lidmaatschap?
Wordt PRO op Gigstarter

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: gigstarter, pro, voordelen, lidmaatschap, boekingen, voordeel