Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor uw bar

Als u een feestje of speciale borrel in een bar of kroeg wilt organiseren kan live muziek natuurlijk niet ontbreken. Of u nu een verjaardag viert, een borrel, speciaal evenement in een kroeg of iets anders te vieren hebt, een live band, act of artiest kunnen de sfeer er goed in brengen en inspelen op de sfeer in de kroeg.

Alle soorten live muziek in uw bar

Een live band is vaak geschikt voor de wat grotere feestjes, denk aan een verjaardag van een persoon, of van uw zaak. Een jazz band kan gepast zijn voor een borrel, een funk band of brass ensemble kan beter passen bij een opzwepend feestje, en als u lekker wilt mee zingen dan kan een cover-band of een smartlap zanger of zangeres juist gepast zijn voor u. Voor andere gelegenheden kan juist een rock band of indie band beter werken. Zo kan voor een intiemere setting en de wat kleinere feestjes wellicht een singer-songwriter artiest beter werken.

Voor elke gelegenheid live muziek in uw bar

Naast de verschillende bands die wij aanbieden op Gigstarter hebben we ook een grote keuze aan DJs. DJs zetten vaak net even een andere sfeer neer en zorgen dat uw gasten kunnen dansen. Wij hebben DJs in alle verschillende genres, weet u niet welk genre aanslaat bij uw gasten boek dan een allround DJ

Voor iedere gelegenheid in uw bar wat wils met het grote aanbod van artiesten op Gigstarter!

Bekijk ook de Bar DJs en het overzicht van alle Bar bands.