Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek DJs voor uw bar

Als u een feestje of speciale borrel in uw bar wilt organiseren kan een DJ natuurlijk niet ontbreken. Of u nu een verjaardag viert, een borrel, speciaal evenement in uw kroeg of iets anders te vieren hebt, een DJ, kan de sfeer er goed in brengen en inspelen op de sfeer in uw bar.

Een DJ voor uw bar huurt u nu via Gigstarter

Een DJ is vaak geschikt voor de wat grotere feestjes, denk aan een verjaardag van een persoon, of van uw zaak. Ook kan een DJ gepast zijn voor een borrel of een opzwepend feestje. Daarnaast kan een DJ ook gepast zijn bij een intiemere setting waar ze figuren als achtergrond muziek.

Op Gigstarter vind u allerlei soorten DJs, van world beat en latin tot house en techno. En als u op zoek bent naar die extra live vibe, dan is het ook mogelijk om een saxofoon of ander live instrument toe te voegen aan de DJ die bij u past. Dus wilt u een Dj inhuren zoek en vind op Gigstarter.be.

Boek nu via Gigstarter

Voor iedere gelegenheid in uw bar wat wils met het grote aanbod van artiesten op Gigstarter! U kunt gemakkelijk direct in contact komen met de artiesten op Gigstarter, dus blader door de muzikanten op Gigstarter, boek en zet uw eigen tent op z'n kop!

Bekijk ook de Bar bands en het overzicht van alle Bar artiesten.