Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek artiesten voor uw nieuwjaarsreceptie

Boek een DJ, band of artiest voor jouw nieuwjaarsreceptie via Gigstarter. Door live muziek in te huren kan een nieuwjaarsreceptie een feestelijk begin van het jaar worden met jouw privé of bedrijfsfeest. Gigstarter heeft een databestand van meer dan 700 artiesten, van pop tot rock en van klassiek tot jazz. De artiesten zijn allemaal gemakkelijk en direct te benaderen via Gigstarter en zijn te boeken zonder extra kosten. Via Gigstarter kan je naast de live muziek ook geluid en licht apparatuur huren zodat het feest direct kan beginnen en je als boeker daar geen omkijken naar hebt. Dit kan samen met de muziek geboekt worden maar ook losstaand van de boeking, mocht er geluid en licht apparatuur nodig zijn voor de nieuwjaarsborrel.

DJ huren voor jouw nieuwjaarsreceptie

Het boeken van een DJ voor jouw nieuwjaarsreceptie is een goede manier om jouw feest muzikaal glans te geven. Een DJ kan op zijn manier ervoor zorgen dat het feest op gang komt en uiteindelijk los kan barsten. Mocht de sfeer wat rustiger gewenst zijn dan kan de DJ daar ook uitstekend op inspelen. Via Gigstarter boek je jouw DJ die het nieuwjaar kleur komt geven. Wil je bijvoorbeeld oude vertrouwde hits of eigen werk en mixen horen op jouw nieuwjaarsborrel, kies de DJ die bij jouw verzoek past uit op Gigstarter. Ook kan je gemakkelijk een oproep plaatsen op de site, waardoor Gigstarter de juiste DJ bij het verzoek voor jou vindt.

Huur een band voor jouw nieuwjaarsreceptie

Wat beter om het jaar te openen dan met een band op het podium? Via Gigstarter heb jij toegang tot honderden bands in alle gewenste stijlen. Van pop, jazz tot coverband, Gigstarter heeft alles in elke prijscategorie. Een live band kan van jouw receptie een feest maken die mensen nog lang bij blijft dus laat je inspireren door de verschillende artiesten en huur ze gemakkelijk in via Gigstarter. Als muzikale toevoeging kan bij een band een DJ worden ingehuurd om de hele avond bomvol muziek te hebben.

Jazz of klassiek op jouw nieuwjaarsreceptie

Jazz en klassieke muziek boeken om jouw nieuwjaarsreceptie een officieel en mooi visitekaartje te laten zijn van jouw bedrijf? Het kan via Gigstarter waar je gemakkelijk toegang krijgt tot de beste jazz en klassieke muzikanten van Benelux. Huur de artiesten nu in en laat ze met prachtige muziek het nieuwe jaar inluiden tijdens jouw nieuwjaarsreceptie.

Bekijk ook de Nieuwjaarsreceptie DJs en het overzicht van alle Nieuwjaarsreceptie bands.