Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Boek bands voor uw nieuwjaarsreceptie

Met een band maak je de feestdagen onvergetelijk, of het nu met vrienden of collega’s het nieuwe jaar wilt vieren. Met een database van bijna duizend artiesten uit heel Benelux, in alle stijlen, prijzen en soorten, weet je dat je bij Gigstarter altijd zult vinden wat je zoekt. Een band voor jouw nieuwjaarsreceptie vind je op Gigstarter.

Een band inhuren voor jouw nieuwjaarsreceptie

Wat beter om de feestdagen te vieren dan met een live band? Via Gigstarter kun je honderden bands in alle gewenste stijlen vinden. Denk aan een leuke jazz band, een klassiek ensemble, of een akoestisch trio. Het kan allemaal. Op Gigstarter vind je van alles en in elke prijscategorie, zo is er voor ieder wat wils.

Jazz of klassiek op jouw nieuwjaarsreceptie

Jazzband en klassieke band doen het altijd goed op nieuwjaarsreceptie, of het nu zakelijk of privé is. Het zorgt in beide gevallen voor een goede sfeer en een ontspannen setting. Met Gigstarter krijg je gemakkelijk toegang krijgt tot de beste conservatorium geschoolde jazz en klassieke muzikanten de benelux en buitenland. Twijfel niet en maak jouw nieuwjaarsreceptie onvergetelijk.

Direct contact via Gigstarter

Alle bands op Gigstarter zijn direct te benaderen, zonder extra kosten. Wel zo gemakkelijk en persoonlijk. Naast live muziek voor je nieuwjaarsreceptie kun je ook geluid en licht apparatuur huren indien nodig. Maar je kan dat ook aan de band overlaten, je kan dat met de muziekanten onderling overeenkomen. Gigstarter staat voor toegankelijkheid en gemak.

Bekijk ook de nieuwjaarsreceptie DJs en het overzicht van alle nieuwjaarsreceptie artiesten.