De Nouveau

  (38)
  • Band   /   Schelle (BE)
  • #Folk #Country #Bluegrass
  • Klinkt als The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash,
  • 55 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €1600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Nouveau

Check beschikbaarheid
De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

De Nouveau, een vrolijke mengeling van folk, country en bluegrass. Eigen nummers worden afgewisseld met traditionals en covers van recenter werk.
Jef begeleidt zelf zijn warme stem met de ritmische folkgitaar. Het muzikantenkoppel Wim en Katleen ondersteunen hem met de vurige banjitar, de vrolijke accordeon en de gezellige contrabas. De speelse mandoline en melancholische mondharmonica neemt Wouter voor zijn rekening. Opzwepende, dansbare tempo's worden afgewisseld met wat meer rustigere songs.
Zowel akoestisch als versterkt zorgt De Nouveau voor een aangename sfeer met vingervlugge muziek waar je vrolijk van wordt.

Muziek

The Sailor

Scotland

Oona's Jig

Reviews

Door op 10/12/2019

Wij hebben De Nouveau geboekt voor ons slotevent "Oosterwijk for Life". Al van het eerste nummer was ik er van overtuigd dat wij de juiste groep op de juiste plaats hadden geprogrammeerd. Het was er van het eerste nummer "boenk oep" en het is zo maar blijven doorgaan. Wat ons betreft een voltreffer en een aanrader als u op zoek bent naar een band in dit specifieke genre. Wij vragen ze zeker "de nouveau" voor een eventuele volgende editie!!

Door op 02/09/2019

We boekten De Nouveau voor ons huwelijk en kunnen hun optreden samenvatten in één woord: GE-WEL-DIG!
De band kreeg tijdens ons huwelijksfeest de zware verantwoordelijkheid om het feest op gang te trappen tijdens de eerste uurtjes. Vanaf de start van hun show stonden de eerste aanwezigen op de dansvloer en werd er enthousiast geklapt en in het rond gedanst. Naarmate er meer gasten toestroomden werd het enthousiasme enkel groter. Elk nummer was opnieuw een schot in de roos.
We vroegen hen ook een paar maanden van te voren of ze een bepaald nummer konden instuderen voor onze openingsdans. Niet alleen zagen ze dit meteen zitten, de uitvoering was werkelijk fenomenaal.
Over elk element van hun show kregen we ook van de gasten enkel lovende commentaren. Als u op zoek bent naar een band in dit genre kunnen wij en onze gaste De Nouveau enkel van harte aanraden!

Door op 26/08/2019

What a special group of people this band are!

First and foremost it was an absolute pleasure to deal with Wim over the course of many months while we planned our wedding. He was incredibly professional! No request was too large & they were so accommodating to us when we had to move around the schedule at late notice. They were impeccably organised and we had one less thing to worry about on our wedding day knowing the guys had everything under control.

On the wedding day itself the guys blended in with the party extremely well and they were so pleasant to have around before and after the performance. They really looked the part also!

Our wedding party was made up of mixture of Irish & Belgian people and woah did the party really start when the guys began with their set! So much dancing and singing along...from start to finish their playlist was excellent! It might have been difficult for some bands to perform such Irish folk classics but the guys were so confident in their performance and you could see they were also enjoying it too. My only regret is that we didn't book them for another 2 hours!

Everyone absolutely loved you guys and you were so many peoples highlight of the day including our own! We wish you all the best and we will definitely be coming along to your 5 year anniversary in Mechelen!

THANK YOU SO MUCH DE NOUVEAU!!!

Kevin & Hanne

Optredens van De Nouveau

Meer optredens

Contact

De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Nouveau

De Nouveau is een band uit Schelle (BE). De Nouveau speelt muziek in de genres Folk, Country & Bluegrass. De Nouveau heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 55 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Nouveau klinkt als: The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash, . Het repertoire van De Nouveau bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Nouveau krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 38 reviews.

De Nouveau hanteert een richtprijs van €400 - €1600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.