De Nouveau

  (42)
  • Band   /   Schelle (BE)
  • #Folk #Country #Bluegrass
  • Klinkt als The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash,
  • 75 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Nouveau

Check beschikbaarheid
De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

De Nouveau, een vrolijke mengeling van folk, country en bluegrass. Eigen nummers worden afgewisseld met traditionals en covers van recenter werk.
Jef begeleidt zelf zijn warme stem met de ritmische folkgitaar. Het muzikantenkoppel Wim en Katleen ondersteunen hem met de vurige banjitar, de vrolijke accordeon en de gezellige contrabas. De speelse mandoline en melancholische mondharmonica neemt Wouter voor zijn rekening. Opzwepende, dansbare tempo's worden afgewisseld met wat meer rustigere songs.
Zowel akoestisch als versterkt zorgt De Nouveau voor een aangename sfeer met vingervlugge muziek waar je vrolijk van wordt.

Muziek

The Sailor

Scotland

Oona's Jig

Reviews

Door op 22/07/2021

Met De Nouveau haal je altijd een betrouwbare, joviale band in huis. Ze brengen sfeer met hun aanstekelijke enthousiasme en vullen de ruimte met hun vrolijke repertoire, dat wordt aangevuld met aandacht voor contact waar nodig met het publiek. Ook onversterkt staan ze hun mannetje, waardoor De Nouveau inpasbaar is op diverse podia en gelegenheden.

Door op 04/07/2021

Dit was een last minute booking wegens forfait van een andere band. Het optreden van De Nouveau was buitengewoon prachtig. De 70 aanwezigen hebben er enorm van genoten. De afwisseling in ritmes, het repertoire, de vlotheid, het plaatje is compleet. Neem daar nog de super vriendelijkheid bij van alle bandleden, dat maakt het geheel tot een onvergetelijke avond. Dikke merci en tot op de warmste benefiet van 27 november 2021!

Door op 30/06/2021

Na één jaar uitstelling was het zover en konden we eindelijk gaan trouwen. We hadden ‘De Nouveau’ uitgenodigd om ons feest compleet te maken. Ze hadden al een jaar niet opgetreden, maar hier was niets van te merken! Hun enthousiasme was reeds op voorhand in ons mailverkeer enorm zichtbaar: ‘Jullie feest kan toch doorgaan?’; ‘Kunnen we reeds twee uur vroeger komen om te komen soundchecken?’… Op de grote dag zelf was alles dan ook tot in de puntjes geregeld. Ten eerste: dankjewel, jullie waren geweldig!

Gestart met een rustig optreden tijdens de aperitief om daarna volledig los te kunnen gaan. Exact wat wij graag wilden. Jullie muziekkeuze, inleving, enthousiasme, aanvoelen van de sfeer… alles klopte. Bedankt om onze trouwdag helemaal ‘af’ te maken; we hadden het niet beter kunnen dromen!

De eerstvolgende jaarmarkt zullen wij er terug staan met al onze vrienden om deze avond nog eens over te doen. Wat een ambiance! Jullie hebben er nieuwe fans bij!
Aan de mensen die nog twijfelen: GEWOON DOEN!

Optredens van De Nouveau

Meer optredens

Contact

De Nouveau, Folk, Country, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Nouveau

De Nouveau is een band uit Schelle (BE). De Nouveau speelt muziek in de genres Folk, Country & Bluegrass. De Nouveau heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 75 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Nouveau klinkt als: The Dubliners, The Pogues, Johnny Cash, . Het repertoire van De Nouveau bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Nouveau krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 42 reviews.

De Nouveau hanteert een richtprijs van €500 - €1600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.