Creatief geschenk van muziek en liefde

Bij Het Gigstarter Team

Februari nadert en weet u wat dat betekent? De liefde hangt in de lucht. Valentijnsdag vindt plaats op 14 februari en het is een dag die wereldwijd wordt gevierd. Velen van ons weten echter niet wat ze op deze dag aan hun speciale persoon moeten geven. Parfum en sieraden zijn geweldige geschenken, maar wij willen u helpen origineel te zijn. In dit artikel zullen we een aantal manieren voorstellen waarop u een geliefde het meest speciale cadeau van allemaal kunt geven: muziek.

Houd het klein, maar origineel

Valentijnsdag is niet alleen een dag om met uw geliefde te vieren. Het is een dag om liefde en verbondenheid te vieren met de mensen om u heen. Dit kan suggereren dat u op deze dag uw ouders, vrienden en geliefden een speciaal cadeau kunt geven. Bij Gigstarter hebben we veel artiesten die u kunnen helpen om deze dag een beetje specialer te maken dan andere jaren. Waarom zou u het niet creatief houden? Als de tienerliefde van uw moeder Bruce Springsteen was, zou u een artiest zoals hem kunnen boeken op ons platform voor deze speciale dag een kleine show in uw huiskamer voor haar regelen!

Wat is er mogelijk?

Ondanks het feit dat de corona restricties langzaam verdwijnen, begrijpen we goed dat u en uw geliefde deze Valentijn lekker thuis met een intiem etentje spenderen. Om de sfeer wat op te zwepen of extra romantisch te maken, kunt u een klein privé optreden boeken voor thuis. U kunt zelfs de artiest vragen om liedjes te spelen die een diepere betekenis hebben voor u en uw partner. Dit creatieve geschenk zal geheid een glimlach op zijn of haar gezicht toveren.

Verras uw geliefde met een speciaal optreden van onze Artist of the Year 2021 Julie Huard in de taal van de liefde: Frans

Hou het persoonlijk

Waarom verrast u uw partner niet met gepersonaliseerd lied voor deze Valentijns dag? Het is een mooie manier om uw soulmate geliefd en speciaal te laten voelen. Maakt u zich geen zorgen als uw partner honderden kilometers verderop zit en de corona maatregelen het niet mogelijk maken om elkaar te zien. U kunt een aanvraag doen bij een van onze artiesten voor een serenade met een eigen lied of covers zoals ‘I Will Always Love You’ van Celine Dion. Blader snel door de onderstaande artiesten die deze Valentijnsdag extra speciaal kunnen maken.

Valentijns dag cadeauPrivé online optreden voor dit verliefde koppel

Waar moet u beginnen?

Stap 1: Vraag een gratis offerte aan van één van onze 10.000 artiesten.
Stap 2: Bespreek de datum, tijd en details online met de desbetreffende artiest via onze chat.
Stap 3: Geniet van jullie privé of online concert of van jullie gepersonaliseerde lied.

Ontdek onze artiestenGerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: Cupido, valentijn, online concert, gepersonaliseerd cadeau, creatief