De Gigstarter Kerstmis afspeellijst

Bij The Gigstarter Team

Raat u ook zo verveeld van Mariah Carey's liedjes voor Kerstmis? Veel Gigstarter artiesten schrijven hun eigen feestelijke kerstliederen om liefde en geluk in deze speciale periode te verspreiden. Het Gigstarter team wenst u en al uw naasten een vrolijk kerstfeest! Zet uw speakers aan en luister naar onze geweldige artiesten.

Laten we in de feestsfeer komen

Ondanks deze gekke situatie waarin we verkeren, verheugen we ons op de feest-en kerstdagen! Waarom luistert u niet naar onze chill Spotify-playlist om in de stemming te komen? U zult J.D Hanke, Sleepwalker's station en Marvin Timothy en vele anderen ontdekken. Van soloartiesten tot bands of ensembles, elke muzikant zal u het gevoel geven dat u in de Scandinavische regio bent.

ASNDA: een charismatische zangeres

ASNDA is een Pop/R'n'b-zanger met elektronische HipHop invloeden. Ze is een opkomende internationale artiest uit Zuid-Afrika. Haar optredens zijn zowel ontroerend als opwindend en ze verhuld niets over zichzelf zodat u haar écht leert kennen. Deze keer heet ze u welkom in haar eigen kerstwereld.


Kerstmis medley door ASNDA Music een singer-songwriter.

Sound of Snow: een fantastisch duo

Sound of Snow is een instrumentaal kerstduo bestaande uit Rozanne Ebenau met de fluit en Erik de Jong op accordeon. Samen hebben ze een repertoire van feestelijke kerstliederen opgebouwd. De kerstliedjes van Sound of Snow zijn zeer geschikt om tijdens kerstdiners op de achtergrond af te spelen. Omdat ze akoestisch spelen, zijn ze heel flexibel in waar ze kunnen optreden.


Compilatie van Kersmis liedjes door het duo Sound of Snow

The Brassbells: de Kerstmis band

The Brassbells is een enthousiast kerstensemble bestaande uit 4 in het conservatorium getrainde hoorn spelers in passende kerstkleding.


The Brassbells, de Kerstmis band

Christmas & Crooning: de solo show

Christmas & Crooning is een 'Corona Proof'-act. Inderdaad, u kunt nog steeds naar hun covers luisteren terwijl u de gezellige decembermaand met live muziek thuis viert! In een pak of met een foute kersttrui aan, maar altijd met een grote dosis enthousiasme.


Last Christmas - Christmas & Crooning

Bent u geïnteresseerd in deze acts, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen op hun Gigstarter profiel voor een online privé optreden.

Ontdek onze artiesten


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: boek live muziek, kerstmis gigstarter