De voordelen van de bevestiging op Gigstarter

Door Het Gigstarter Team op 18-03-2020

Wat zijn de voordelen van het verzenden van een bevestiging op Gigstarter? Wij hebben een korte tutorial video gemaakt om het proces uit te leggen. Bekijk de video hieronder!Voor meer voordelen, tips en trucs abonneer u op Gigstarter’s YouTube channel

De drie voordelen van een bevestiging sturen naar een boeker

1e voordeel: Alle afspraken tussen boeker en artiest staan vast op papier


Als u alle details van het evenement heeft besproken en een overeenkomst met de boeker heeft afgesloten, is het goed om een samenvatting te hebben met al de informatie over het evenement. De bevestiging op Gigstarter biedt hier de perfecte oplossing voor.

2e voordeel: De artiest zal een recensie van de boeker ontvangen na afloop van de Gig

Als de bevestiging op Gigstarter gebruikt wordt dan krijgt de boeker een verzoek om een evaluatie over de artiest te schrijven. Op deze manier kunt u recensies van uw optredens verzamelen. Het is belangrijk dat de boekers de bevestiging accepteren voor aanvang van de het evenement, anders krijgen zij geen uitnodiging voor het schrijven van een evaluatie. Voor meer informatie over de bevestiging, klik hier.

fotogigstarter
Foto van de recensies van Vincent O'Brien

3e voordeel: Door de recensie van de boeker komt u hoger in de Gigstarter ranking


Door recensies komt u hoger in de Gigstarter ranking en vergroot u uw kans op meer boekingen. Het aantal recensies, de beoordeling en datum van de recensie beïnvloeden allemaal uw positie van uw ranking op Gigstarter.

Hoe een bevestiging te versturen in drie stappen

Stap 1

U heeft een offerte aanvraag ontvangen via Gigstarter. Als u een overeenkomst heeft afgesloten met de boeker via de chat of telefoon, kunt u op de knop offerte / bevestiging opstellen klikken om de gig officieel te maken.

fotogigstarter

Stap 2

Vul het formulier in met al de details van het evenement en klik op Naar controleren en verzenden, controleer of alle gegevens correct zijn ingevuld en click daarna op offerte verzenden.

fotogigstarter

Stap 3

Deze bevestiging moet geaccepteerd worden door de boeker. Als dit niet gebeurt dan is de boeking niet officieel en zal de boeker geen e-mail uitnodiging krijgen tot het schrijven van een recensie. Als de boeker de bevestiging heeft geaccepteerd dan krijgt u hier een e-mail over. Naast deze e-mail kunt u deze geaccepteerde bevestiging ook terugvinden in uw dashboard onder de tab Gigs. De geaccepteerde bevestiging moet er ongeveer uitzien als onderstaande foto.

fotogigstarter

Log in op uw Gigstarter profiel om alle voordelen van het platform te kunnen gebruiken.

Log in

Gerelateerde blogs:

-Hoe word jij als artiest geboekt op Gigstarter?

-Hoe kunnen boekers mij contacteren op Gigstarter?

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: bevestiging, offerte, tutorial, educate