Een gepersonaliseerd kerstcadeau

Door Het Gigstarter Team op 21-12-2021

Kerstmis staat voor de deur! Ondanks deze eenmalige bijeenkomst per jaar, heeft de regering geen beperkingen opgeheven. Nu is het tijd om te improviseren en out of the box te denken! Viert u Kerst zonder muziek? Schaam u niet als u graag swingt op Jingle Bell Rock of het kerstalbum van Michael Bublé op repeat speelt en dat voor de 5e Kerstmis op rij. Als u live muziek wilt toevoegen aan uw nieuwjaars- en kerstvieringen, heeft Gigstarter het perfecte cadeau voor u! Lees verder om meer te weten te komen en hoe u nog steeds met volle teugen van muziek kunt genieten tijdens Kerstmis.

Wilt u uw familie verrassen met een Online Gig?

Zeg het met muziek

We willen het deze kerst een beetje anders doen. Ondanks dat live optredens beperkt zijn, willen we toch onze artiesten steunen en hen aanmoedigen om muziek te blijven maken. Zo kwamen we op het idee van de gepersonaliseerde remix en het gepersonaliseerde nummer.

Een persoonlijke remix als cadeau

Wij hebben een breed aanbod als het gaat om DJ's, van Jazz tot Techno. Wilt u deze kerst all in gaan en uw geliefde verrassen met een persoonlijke remix van de enige echte DJ Maestro, of heeft u zin in een remix dichterbij huis? PartyDJ-Dylan97 verzorgt typisch Nederlandse muziekmixen. Weet u niet zeker naar wat voor een remix u op zoek bent? DJ LvZMusic, Feest DJ's Aart en Daan en DJ-DJANZZ draaien allround en weten allebei voor elke gelegenheid de juiste muziek te draaien! Wat dacht u van dansmuziek? Er is geen betere manier dan dansend de kerstdagen door te brengen met DJ Baltix. U kunt ook teruggaan in de tijd naar de jaren 80 en 90 met DJ Barry. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het! Ten slotte voor de perfecte feest sfeer: DJ-MC van eigen bodem.

Een persoonlijk liedje als cadeau

Wat is er nog ontroerender dan een persoonlijke remix? Dat klopt: een persoonlijk liedje van onze eigen Gigstarter artiesten. Als u uw geliefden wilt verrassen en het net iets anders wilt doen dan het typische kerstliedje, kijk dan eens naar onze rock 'n roll artiesten Amnesia, The Hormones en ACES - Gigstarter Artiest van het Jaar 2016. De Belgische rockband Pretzel and the Cookies is ook van de partij! Meer op zoek naar country vibes? Sem van Blerk en Squander Squad voorzien u graag van wat deuntjes. Liever Funky muziek? Neem een kijkje op het profiel van Play Zone.

Misschien is Abdel de perfecte keuze voor u, wie zwijmelt er nu niet weg bij een Latin nummer? Als u een beetje onzeker bent over het genre en op veilig wilt spelen, kunt u nooit verkeerd gaan met een pop liedje van The Breeze of Baragan. Als u op zoek bent naar wat Jazz klanken moet u zeker eens kijken naar Niveau Chapeau. Wilt u weggeblazen worden? Dieke van Hoften kan daar met haar prachtige stem wel voor zorgen. Last but not least, van eigen bodem met ervaring in online optredens: den eddie.


Op deze manier kunt u een online concert hebben van Raoul Michel, een singer-songwriter

Online optreden

Soms kan het moeilijk zijn om een origineel cadeau te vinden voor uw familie, vrienden en geliefden. Als u ze deze kerst wilt verrassen, boek dan een singer songwriter, een duo of een DJ op Gigstarter voor een live online concert. Het aanbieden van een digitale live-ervaring biedt tegenwoordig veel voordelen. U kunt er namelijk zeker van zijn dat uw corona-proof cadeau op tijd geleverd wordt en het uw portemonnee niet al te veel leeg trekt.

Daarnaast heeft u op Gigstarter direct contact met de artiest, zodat u alle mogelijkheden kunt regelen en bespreken. Waarom vraagt u niet een singer-songwriter om een betekenisvol en ontroerend lied voor uw oma te schrijven?

Als u niet weet waar te beginnen, bel ons, wij begeleiden u graag bij uw zoektocht:

Plaats een oproep

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: kerst, kerstmis, nieuwsjaar, live muziek, remix, nummer, optreden, online, concert