Ontdek de exclusieve voordelen van het PRO+ lidmaatschap!

Door Het Gigstarter Team op 14-08-2023

Het is zomer! De perfecte tijd voor livemuziek in alle soorten en maten. Er is geen betere tijd om die agenda vol te boeken en een aantal podia te gaan rocken! Maar waarom zou u zich beperken tot de grenzen zoals wij die kennen? Is het ooit in u opgekomen om de grenzen te overschrijden? Met ons PRO+ lidmaatschap zijn er geen grenzen! Ontgrendel het volledige potentieel van je artistieke reis, vergroot uw profiel en versterk uw succes als nooit tevoren. Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap in dit artikel.

promotie banner voor beWord een PRO+ lid

Features op features op features...

Als PRO-lid kunt u reageren op oproepen, meer recensies krijgen en uw talent laten zien via niet één, niet twee, maar wel vijf fascinerende profielen. Dompel uw publiek onder in uw kunstenaarschap met een galerij van krachtige foto's en live video's van uw optredens. Laat uw fans op een dieper niveau met u in contact komen met uw contactgegevens centraal op uw artiestenprofiel. Bereid u voor op de schijnwerpers wanneer uw optredens een prominente plaats innemen op onze startpagina, waardoor uw zichtbaarheid en erkenning krijgt. En daar hoeft het niet bij te blijven... Onze PRO+ leden zijn de sterren van de show, zij krijgen exclusieve mogelijkheden om te schitteren op onze social media kanalen en in onze blog posts. Als PRO+ lid geniet u van al deze voordelen en nog veel meer. Heeft u een opfrissing nodig van de PRO voordelen? Klik hier.

Oproepen zonder grenzen

In een oproep geven boekers de Gigstarter-crew alle details voor het evenement. Zodra de oproep is geplaatst, nodigt ons team alleen PRO (en PRO+) muzikanten uit voor de aanvraag van het optreden. Maar hier wordt het spannend, deze oproepen vinden meestal weerklank in één land, een podium voor de meesten. Maar toch, als PRO+ lid is uw canvas grenzeloos. Heeft de boeker een oproep geplaatst in Spanje voor een rock band en u lijkt een match ondanks dat u uit België komt? U zult uitgenodigd worden om in het buitenland op te treden! Om een lang verhaal kort te maken: krijg nog meer optredens en verbreed uw horizon als een PRO+ lid. Zelfs als u nog niet opgeklommen bent tot de PRO status, zal de spotlight u niet ontgaan. Non-PRO artiesten die uitgenodigd worden voor een call krijgen een geweldige kans - een gratis proefabonnement van 1 maand.
internationaal BEWord geboekt in een van de 9 EU-landen waar we actief zijn.

Ongelimiteerde profielen en zichtbaarheid

Zodra u een PRO+ lid wordt, bepaalt u zelf in welke landen u zichtbaar bent. U kunt een vertaling maken voor uw profiel voor een specifiek land (of alle) en het Gigstarter-team zal de aanvraag herzien. U kunt zichtbaar zijn in Engeland, Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Zoals eerder vermeld bij het oproepproces, kunt u worden uitgenodigd voor oproepen uit andere landen. Boekers uit andere landen kunnen ook direct een verzoek voor uw diensten indienen! Klaar om uw wereldwijde aanwezigheid met precisie en professionaliteit te organiseren? Het PRO+ lidmaatschap is waar uw muziek een universele taal wordt.

In tegenstelling tot de PRO-functie, is het aantal profielen dat u kunt beheren met PRO+ niet beperkt tot 5. Dit betekent dat u voor al uw acts een apart profiel kunt aanmaken!

Leer onze PRO+ rocksterren kennen

Wilt u enkele van onze PRO+ muzikanten leren kennen? We hebben drie van onze beste artiesten geselecteerd die de moeite waard zijn om te bekijken!

Bent u overtuigd van de voordelen van het PRO+ lidmaatschap? Wacht niet langer om lid te worden van de internationale gig familie en maak u klaar voor take off! Dompel uzelf onder in een wereld waar succes geen grenzen kent.


Word PRO+


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: lidmaatschap, voordeel, voordelen, pro, artiest, muzikant, aanbod, offer, deal