Waarom zou u lid worden van ons Europese live muziek platform?

Door Het Gigstarter Team op 08-04-2021

Bent u muzikant, DJ, solo artiest of speelt u in een band, actief in Vlaanderen? Neem dan een kijkje op ons live muziek boekingsplatform en profiteer van deze moeilijke periode om meer zichtbaarheid te krijgen. Laten we beginnen!

''Harder. Better. Faster. Stronger''

Wij hebben bijna hetzelfde idee als de titel en tekst achter dit lied van Daft Punk. Het is gemakkelijk en snel om deel uit te maken van ons live muziekplatform. In een paar klikken, kunt u een gratis profiel aanmaken. U hebt enkel een live video nodig, drie audio mp3's, een kleine bio en dat is het! Na goedkeuring door ons team is uw online muziek CV klaar. Boekers kunnen de meest interessante muzikale CV's vinden op Gigstarter; zorg ervoor dat u hier ook één van wordt!

Toegankelijk: voor iedereen

Wat je muzikale specialisatie ook is, iedereen kan deel uitmaken van Gigstarter. Alle genres zijn vertegenwoordigd op ons platform, van jazz tot techno, reggae en ga zo maar door. U zal hier zeker uw plaats tussen kunnen vinden.

Niveau ChapeauPRO artiest Niveau Chapeau

Gratis: geen boekingskosten

Gigstarter rekent geen commissie op boekingen. Het bedrag dat u vraagt voor een optreden gaat volledig naar u. Dus, hoe verdienen wij dan geld als live muziek platform? Zoals u kunt voorstellen, is dit een veel gestelde vraag. Ons inkomstenmodel is gebaseerd op muzikanten die een abonnement hebben met onze PRO lidmaatschappen. Het biedt u een hoop voordelen zoals extra promotie, aanbevolen worden bij boekers en meer video's en foto's op uw profiel.


'Crazy' Toffinoff

Direct & Transparant

Het gebruik van het platform en het boekingsproces is transparant. Een klant kan je namelijk rechtstreeks contacteren via je Gigstarter profiel door op de rode knop 'Check Beschikbaarheid' te klikken. Als artiest ontvang je onmiddellijk een e-mail en kan je antwoorden in een privé chat met de boeker.


Het hele team staat klaar om u te helpen en bij te staan, bijvoorbeeld met tips tijdens het aanmaken van uw profiel. Bent u klaar om deel uit te maken van deze online community?

Gratis aanmeldenGerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: diy, live muziek, boeking, platform, gigstarter