Meer geboekt worden als PRO of PRO+ artiest

Door Het Gigstarter Team op 16-09-2021

Wist u dat u op ons platform, als artiest, kunt upgraden naar een PRO of PRO+ lid? Met het PRO abonnement krijgt u toegang tot alle basisfuncties en meer! In deze blog zullen we u informeren over alle extra functies die u kunt gebruiken als een PRO en PRO+ kunstenaar. Nu de beperkingen in België deels achter de rug zijn, is het een goede tijd van het jaar om uw account te upgraden.

PRO ArtiestPRO Artiest Tea Recs

Het moment is nu!

Aangezien de tractie voor boekingen organisch toeneemt elke dag, zien we dat er weer een toename is in de vraag naar artiesten Belgische artiesten. We bieden alle basisfuncties die je krijgt met een gratis profiel, maar er nog veel meer mogelijkheden wanneer u PRO lidmaatschap hebt op ons platform. en de tijd om te upgraden is nu!

Breng uw artiestenprofiel naar een hoger niveau. U kunt extra (professionele) foto's en extra video's aan uw profiel toevoegen om boekers een duidelijk beeld te geven van wat u als artiest in huis hebt. Heeft u een geweldige show gespeeld voordat de pandemie toesloeg? Als PRO gebruiker kunt u elk jaar 3 extra reviews van voormalige boekers toevoegen. Als PRO artiest kunt u ook boekers de kans geven om u live te zien spelen door uw optredens te promoten op de Gigstarter pagina!

Krijg meer bekendheid en promoot uzelf. Als u in meer dan één band speelt en u wil de kans krijgen om met al deze bands te spelen, dan kunt u met het PRO-lidmaatschap tot wel 5 artiestenprofielen tegelijk beheren. Wil u boekers een kans geven om u live te zien voordat ze u boeken? U kunt uw aankomende optredens namelijk promoten op de Gigstarter hoofdpagina.

Word meer geboekt. Het kan zijn dat u nog geen optredens hebt gehad sinds de pandemie begon. Ons team is hier om u te helpen dat te veranderen. Met een PRO of PRO+ account zal ons team u uitnodigen voor oproepen. Wat is een oproep? Een oproep is wanneer een boeker op zoek is naar een artiest om op hun evenement te spelen en ze vragen aan het lokale Gigstarter team om hen te helpen met het vinden van passende artiesten. Wanneer het team artiesten uitnodigt voor een oproep, zullen zij alleen PRO artiesten uitnodigen. Met dit abonnement bent u in staat om de oproep te bekijken en direct te reageren op de boeker.

Pak uw koffers

Nu de reisbeperkingen versoepelen en een grote meerderheid van de bevolking in Europa gevaccineerd is, kunnen we makkelijker naar het buitenland. Bent u geïnteresseerd in het spelen van optredens in het buitenland? Met het PRO+ lidmaatschap bent u in staat om als artiest gezien te worden in de negen Europese landen waar wij actief zijn. U kunt reageren op oproepen en geboekt worden voor optredens in de volgende landen: Engeland, Nederland, Spanje, België, Duitsland, Portugal, Frankrijk, Italië, en Oostenrijk. Nieuwsgierig naar een van de PRO+ profielen die we op Gigstarter hebben staan? Bekijk dan de onderstaande links:

PRO+ artiest I AM INDBAH

Word lid van onze eclectische community

Het is heel eenvoudig. Eerst schrijft u uzelf in als artiest op het platform (het is gratis) en daarna kunt u het plan kiezen dat het best bij uw situatie past. Om een profiel aan te maken op Gigstarter, moet u ons voorzien van wat basisinformatie, drie tracks en een YouTube-video van een live optreden! We hebben een lokale Artist Success Manager voor elk land waar we actief zijn en zij zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij het aanmaken van een profiel en om eventuele twijfels weg te nemen.

Schrijf u hier in


Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: boekingsplatform, meer boekingen, voordelen, lidmaatschap, pro+, pro