14 dagen aftellen tot Valentijnsdag

Bij Het Gigstarter Team

Om Valentijnsdag te vieren, willen we hier bij Gigstarter een collectie van geweldige artiesten met jullie delen die geboekt kunnen worden op ons platform. Of het nu is om uw geliefde te verrassen met een privé show, een gepersonaliseerd liefdesliedje of een cover van hun favoriete nummer. Wij zijn er zeker van dat één van deze artiesten zal passen bij wat u zoekt.

valentijnsdagEen greep artiesten uit de Gigstarter database die u kunt boeken voor Valentijnsdag

Serena Mente

Serena Mente is een Italiaanse zangeres die ons voortdurend imponeert met haar talent en passie, maar vooral door haar authenticiteit, haar oprechtheid en spontaniteit. Daarnaast legt ze enorm veel emotie in wat ze doet en verrast ze u met haar creativiteit bij het componeren van haar muziek en het spelen van covers.

Average 

Deze Brusselse band biedt intieme akoestische concerten: een cajón, enkele percussies, een bas en twee akoestische gitaren. Naast covers en eigen composities creëren ze ook speciaal voor jou een nummer op maat, van progressieve rock uit de jaren 70 tot moderne hiphop.

Tudyka

Deze Franse zangeres neemt u mee naar haar wereld vol sensualiteit. Haar liedjes zijn zacht, sensueel, diepzinnig met veel poëzie en vaak geïnspireerd door Nietzsche of zelfs Marcel Proust.

Adeline 

Adeline is een franse zangeres die Frans en Engels combineert in haar liedjes. Als u naar Adeline luistert voelt u zich gegrepen door haar stem. Haar liedjes zijn een mix van kalmte en kracht, de beste combinatie voor Valentijnsdag.

AdelineAdeline trad op voor Valentijnsdag, de boeker nam contact met haar op via Gigstarter om zijn vrouw te verrassen

Juampi Pellicer 

Juampi is een Argentijnse artiest, momenteel woonachtig in Spanje, wiens stem u zot zal maken zodra u naar hem luistert. Zijn romantische liedjes zijn super speciaal voor zo'n gelegenheid als Valentijnsdag.

Also

Het Portugese duo staat voor liefde en muziek tegelijk. U kunt hun samenspel voelen door de melodieën van hun liedjes en de covers die ze op eigen wijze interpreteren.

La Femme Fluet Harp

La Femme is een mondig Nederlands duo dat één wordt met hun muziek. Hun muziek is voornamelijk gericht op de Franse muziek van begin 20e eeuw en eind 2019. Met hun harp en fluit weten ze zeker hoe ze onze zielen moeten raken.

Werner Meert

Werner Meert is deze Valentijn erg populair met zijn piano tunes. Hij is al geboekt voor 12, 13 en 14 februari! Met oog voor detail brengt hij zijn muziek op een speciale wijze de zaal in. Hij weet zich perfect aan te passen aan de sfeer.

Christian Kuiter The Indicators

Christiaan weet absoluut hoe hij uw aandacht kan trekken en vasthouden. Samen met zijn bassist en gitarist spelen ze muziek met een boodschap en af en toe met een, in deze tijden zo noodzakelijke, knipoog.VonErlach

Of het gaat om een bruiloft, een privéfeest of een bedrijfsevenement, met "vonErlach" uit Oostenrijk wordt uw evenement zeker een compleet succes! Deze artiest heeft al tientallen jaren ervaring in de muziekbusiness en past zich flexibel aan uw individuele wensen en behoeften aan.

Niveau Chapeau

Op zoek naar instrumentale muziek in Wallonië? Dan is Niveau Chapeau de band voor jou! Hun sound varieert van jazz tot blues, soul, pop, funk, ballads en zelfs sing-a-long's. Laat alles maar aan deze 3 jongens over, want het is tijd om in de groovy stemming te komen en uw dansschoenen aan te trekken.

DJ CONNEX


Kunt u niet kiezen tussen een DJ en een live band? Met DJ CONNEX hoeft u niet te kiezen en krijgt u beide! Van loungemuziek tot de top 40, DJ CONNEX past zich flexibel aan voor uw evenement en wensen aan. De band biedt de beste party entertainment en staat garant voor een onvergetelijke show!

JazzCafé - Premium

JazzCafé - Premium uit Duitsland laat jazz horen op het hoogste niveau! Hun repertoire omvat zowel traditionele jazzhits als creatieve arrangementen van moderne popmuziek. Of het nou gaat om bruiloften, privéfeesten of bedrijfsevenementen, met "JazzCafé - Premium" wordt elk evenement een succes, want de band weet precies hoe ze met hun veelzijdige programma en charme een succesvolle show moeten neerzetten!


Groove Biscuits

Groove biscuits is een ervaren band die al vele jaren op live gebied actief is. Ze spelen licht jazzy soul 'n' blues. Hun repertoire omvat Motown, rock, pop en feestklassiekers.

Scroll door onze databaseGerelateerde blogs op Gigstarter:

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: valentijnsdag, 14 artiesten, boeking, verrassing, cadeau