Reviews

over De Calle op 22/02/2024

Alles was top van begin tot het einde


over The Party Lovers op 18/02/2024

Zeer blij dat ik The Party Lover geboekt heb! Heel vlot contact, ze denken mee over de beste opstelling. Yudica is op voorhand even komen kijken naar de plaats van het feest. Top! Ook een uitgebreide muziekkeuze. Ze hebben perfect ingespeelt op onze wensen. Tijdens het optreden betrekken ze alle genodigden. Met een 'special song' voor mijn papa. Een zeer geslaagde avond waar The Party Lovers een groot deel van het succes maakten. Voor mij een absolute aanrader en zeker opnieuw te boeken bij mijn volgend 'rond-getal' verjaardagsfeest!


over Gilleman & Brilleman op 17/02/2024

Fantastisch dj-duo dat zorgt voor veel sfeer en ambiance! Ze kwamen op tijd aan en speelde zelfs een halfuurtje langer dan afgesproken. Een echte aanrader! Muziek voor jong en oud.


over Niveau Chapeau op 14/02/2024

Bijzonder aangenaam verliep het contact met de groep, waarbij alle afspraken vlot werden opgevolgd, maar bovenal bleek het de juiste keuze te zijn om beroep te doen op Niveau Chapeau met als doel het creëren van een muzikale achtergrond tijdens een receptie ter gelegenheid van mijn 80ste verjaardag. De genodigden zowel oud als jong hebben zonder uitzondering genoten van een gevarieerd muzikaal optreden. Lovenswaardige reacties deden de ronde. Het muzikaal talent van Niveau Chapeau lokte bij sommige aanwezigen zelfs een danspasje uit. Een groep die bij velen de goesting oproept om naar een vervolgoptreden te willen gaan.


over Dominique op 13/02/2024

Dankzij Dominique was het feest onmiddellijk perfect gestart, er werd al dadelijk meegezongen en gedanst. De juiste herkenbare popsongs zowel voor Jong en oud ze hebben hun allen heel goed geamuseerd. Hij is een TOP muzikant en hele fijne mens in omgang.


over Pieter Cooreman - Joe Lage Landen Ster op 12/02/2024

Aangename mens in de omgang en een heel goede zanger.
Onze klanten hebben genoten.


over Jos op 09/02/2024

Beetje een gat in de markt met die boekjes, da t hebben we nog niet gehad, de mensen gaan veel sneller meezingen wat een goeie ambiance brengt..


over The BumbleBeez op 09/02/2024

Wij kunnen hier alleen maar positief over zijn! Vlotte, sympathieke bende die weet hoe een publiek mee te krijgen. Eén voor één topartiesten... en wat een stem heeft de zangeres. Combineer dit in de balzaal van de Viernulvier in Gent - je kan niet beter vinden!
Ook alle contact/afspraken zijn vlot verlopen en nagekomen.
Een échte aanrader!


over Sonic State Radio op 08/02/2024

Jullie waren top op onze editie van ‘De Helling van Vlaanderen’ en de zeepkistenrace !


over Zoë-Joy op 07/02/2024

We hebben tijdens ons trouwjubileum genoten van je prachtige zang in combinatie met je heerlijke gitaarmuziek . Bedankt voor het fijne overleg, je flexibiliteit en geweldige muziekkeuze . Het was mede dankzij jou een sfeervolle avond met mooie herinneringen die we nooit zullen vergeten.