Reviews

over A.F.S.I.B. op 21/06/2024

Zeer vriendelijke bende die een amusante performance neerzetten. Leuke 90’s rock, grunge en punkrock covers gecombineerd met een eigenwijze interpretatie van pop en dance nummers. Ik boek ze zeker terug voor een volgend feest, dit verjaardagsfeestje was alvast onvergetelijk! Bedankt AFSIB!


over CopyPaste op 18/06/2024

Top performance. Meer dan correcte prijs! Snelle en efficiënte communicatie.
Proficiat!


over Piccalilli op 17/06/2024

We hebben genoten van het optreden. Was een fijne achtergrond zang tijdens ons diner. We hadden een prettig en soepel contact met hun.


over Carl Durant op 16/06/2024

Contact verliep vlot met Carl. Altijd tijdig een reactie en heb zelf een verzoeknummer gevraagd wat hij nog moest instuderen.
Heeft zijn eigen installatie die van goede kwaliteit is. Combo zang en gitaar zijn TOP. Carl is tevens een heel goede zanger met een aangename stem om naar te luisteren. Onze ceremonie en receptie waren geslaagd dankzij hem.


over Renzo Cortez Latin Band op 13/06/2024

Top artiesten, echte aanraders !


over Niveau Chapeau op 11/06/2024

De band was simpelweg top! Op tijd aanwezig, zowel buiten als daarna binnen gespeeld (in de pauze verplaatst). De muziek was fantastisch, precies zoals we gehoopt hadden. Gezellig tijdens het diner, feestelijk in de danszaal. Wij zouden ze meer dan aanraden voor een bruiloft


over Renzo Cortez op 10/06/2024

Renzo heeft het weer schitterend gedaan! Dit was de 2de keer dat we hem boekte. Hij brengt de sfeer er direct in met de juiste muziek. Altijd tijdig aanwezig én heeft zijn eigen apparatuur. Een echte aanrader!


over Mighty Swing op 09/06/2024

Dank je wel voor de fijne muziek die ons een gezellige avond heeft bezorgd. Alles is vlot verlopen en de communicatie verliep goed. Bovendien hanteren ze correcte prijzen.


over Renzo Cortez Latin Band op 08/06/2024

Het optreden was pure entertainment
Toffe band, zeker voor herhaling vatbaar


over Cocktail Shakers op 06/06/2024

Met de Cocktail Shakers verloopt je optreden vlekkeloos. Ze communiceren snel en duidelijk en alles was duidelijk. Het optreden zelf was fantastisch, de gasten waren onder de indruk!