A.F.S.I.B.

  (12)
  • Band   /   Mechelen
  • #Rock #Punk #Coverband
  • Klinkt als Nirvana, Queens of the Stone Age, Pennywise, Bloodhound Gang, Britney Spears, Therapy?, Rage Against The Machine, De Heideroosjes ...
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar A.F.S.I.B.

Check beschikbaarheid
A.F.S.I.B., Rock, Punk, Coverband band

Klassiekers van Nirvana, Pennywise, Rage Against The Machine, Queens of the Stone Age en Therapy?, afgewisseld met hits van Moby, De Raggende Manne, Chris Isaack, Prince en Bloodhound Gang. 'En cours du route' vergrijpen we ons graag aan ranzige pop (Britney Spears, Get Ready!) en vettige dance ('Bonzai'). We rock your stage!

Muziek

Barbie Girl (live Durango s...

Ballad of Tetteuh (live Dur...

Inside (live Durango sessie...

Reviews

Door op 06/09/2023

Heb die gasten leren kennen toen ze in een lokale pub een optreden gaven in het begin was het wat wennen omdat ik de covers wel kende maar ze geven er persoonlijke toest aan eenmaal dit mij doordrong begon ik het wel goe te vinden.Het was een top optreden en ik besloot die mannen te laten spelen bij ons,en ik kreeg van veel mensen een duim omdat ze dit ook wel goe vonden.Dus voe een gek feestje zeker es denken aan AFSIB die afkorting zal hij met plezier es uitleggen op het podium😁

Door op 31/08/2023

Wij boekten A.F.S.I.B als afsluiter van ons 2de dag tijdens onze lokale kermis. Het was de perfecte afsluiter na een dag vol ambiance en plezier.
Ze rockten het dak van de tent eraf. De bandleden waren zeer professioneel en ruim op tijd aanwezig. Ook hun installatie was zeer uitgebreid en professioneel. Wanneer je ze boekt neem dan zeker de full package. Is zeker de moeite waard!!!
Wees maar zeker dat we de band nog wel eens zullen boeken voor een volgende gelegenheid.

Greetz Pieter

Door op 21/06/2023

Wil je een meer dan geslaagd feestje met gegarandeerde ambiance en steengoeie muziek? Niet twijfelen en de plezante bende van A.F.S.I.B. nu direct nog boeken!

Contact

A.F.S.I.B., Rock, Punk, Coverband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Joeri

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over A.F.S.I.B.

A.F.S.I.B. is een band uit Mechelen. A.F.S.I.B. speelt muziek in de genres Rock, Punk & Coverband. A.F.S.I.B. heeft sinds de inschrijving op 28/11/2019 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van A.F.S.I.B. klinkt als: Nirvana, Queens of the Stone Age, Pennywise, Bloodhound Gang, Britney Spears, Therapy?, Rage Against The Machine, De Heideroosjes .... Het repertoire van A.F.S.I.B. bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: A.F.S.I.B. krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

A.F.S.I.B. hanteert een richtprijs van €300 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.