PRO artiesten

Als PRO artiest haal je het meeste uit Gigstarster; je krijgt alles wat een basis profiel biedt en meer.

Als PRO artiest mag je reageren op oproepen die bij Gigstarter binnnekomen. Verder mag je als PRO artiest drie voormalige bookers uitnodigen je om een review over jou te schrijven. Daarnaast mag je jouw persoonlijke contactgegevens (emailadres en telefoonnummer) op je profiel plaatsen. Tot slot heb je de mogelijkheid om jouw aanstaande events in de agenda op de homepage van Gigstarter te plaatsen.

Meer informatie over de extra leads en/of het aanschaffen van een PRO account lidmaatschap vind hier.

Oproepen

Boekers kunnen ofwel rechtstreeks contact met u opnemen via uw Gigstarter-profiel of ze kunnen gratis een oproep plaatsen. In een oproep, geven boekers het Gigstarter team de details van het evenement en het type muzikanten dat ze zoeken. Zodra dit is gedaan, nodigt ons team alleen PRO-muzikanten uit voor de concertaanvraag. U kunt chatten met de boeker en alle details van het optreden regelen. We ontvangen honderden oproepen per maand. Mis deze kansen niet en lees meer over oproepen.

Krijg meer reviews

Als u PRO lid wordt, kunt u 3 eerdere boekers vragen om een recensie over u te schrijven. Reviews zijn zeer essentieel voor uw ranking in onze zoekresultaten, wat betekent dat meer mensen uw profiel zullen bekijken. Hoe meer recensies u heeft, hoe groter de kans is dat u boekers overtuigt die u benaderen. Lees meer over reviews

Tot 5 verschillende profielen

Als u in een band speelt, als solo act of in duo, kunt u voor elke act een Gigstarter profiel aanmaken. Als PRO lid kunt u tot 5 verschillende profielen beheren, dus u heeft 5 keer meer kans om een live optreden te geven.

Meer foto's & video's

Boekers zouden een beter idee hebben van een live optreden van u als ze meerdere video's kunnen bekijken en meerdere foto's kunnen zien. Met het PRO lidmaatschap kunt u er veel toevoegen om boekers te overtuigen.

Contactgegevens op je profiel

Alleen PRO leden kunnen hun persoonlijke contactgegevens (telefoon + email) op hun profiel hebben. Dit betekent dat boekers extra manieren hebben om contact met u op te nemen, wat de kans om geboekt te worden vergroot. Bovendien is het vooral waardevol voor last-minute boekers.

Promotie van optredens

PRO artiesten kunnen hun publieke optredens op de homepage website plaatsen. Op deze manier zullen meer mensen uw optredens ontdekken, u misschien komen bezoeken, of uw profiel en beschikbaarheid bekijken.

Overtuigd van de voordelen van een PRO lidmaatschap? Lees hoe u PRO artiest kunt worden.

Als u PRO artiest wilt worden ga dan naar deze pagina en klik op de knop Lid worden.

Wij bieden u bij het uitnodigen van een oproep een maand proef-lidmaatschap aan. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Na de proefperiode kan je je lidmaatschap voortzetten voor een periode van een maand of een jaar.

Mocht u nog geen uitnodiging hebben gehad voor een oproep en toch gebruik willen maken van een proef-lidmaatschap, stuur ons dan een mailtje.

Voor elke PRO lidmaatschap betaling maakt Gigstarter een factuur aan. Deze facturen kan je hier inzien.

Promoot Gigstarter en ontvang een gratis Gigstarter PRO-account voor een kwartaal, ter waarde van 44.85€. Je kunt dit doen door in te loggen en een unieke link te delen met jouw muzikale vrienden. Voor elke artiest die zich registreert en een volledig profiel maakt, ontvang je 3 maanden PRO-account. Verspreid het woord over Gigstarter en creëer met ons een wereld vol live muziek.

Deel jouw unieke link ook op verschillende sociale netwerken, per mail of op jouw eigen website om nog meer publiek te bereiken. Als PRO bij Gigstarter verhoog je indirect jouw mogelijkheid om meer aanvragen voor optredens te ontvangen. Dat betekent op zijn beurt de mogelijkheid om meer inkomsten te krijgen. Gigstarter gaat over minder gedoe en meer muziek.

Het proces is eenvoudig

Stap 1: Stuur de promotielink naar een muzikant. Band, groep, DJ, Songwriter, Manager etc.

Stap 2: Jouw contactpersoon moet klikken op de promotielink die je verzendt en een volledig profiel maken.

Stap 3: Wanneer het profiel van de persoon die jouw promotielink gebruikt is goedgekeurd, krijg je automatisch een kwartaal PRO-account. Het is belangrijk dat het profiel is voltooid en goedgekeurd. Anders zou de beloning niet worden uitgegeven.

Stap 4: Je kunt nog meer maanden van het PRO-account winnen door je promotielink te publiceren op sociale netwerken zoals Facebook en meer mensen aan te melden.

publiek

Sinds juni 2016 heeft Gigstarter het doorlopende PRO lidmaatschap geintroduceerd. Hierdoor hoef je als artiest geen zorgen meer te maken om het continu verlengen van je lidmaatschap.
Dit betekent dat Gigstarter na een eerste betaling gemachtigd is om het lidmaatschap doorlopend te verlengen en de kosten hiervoor middels een automatische incasso te incasseren.

Heb jij een doorlopend PRO lidmaatschap en wil je deze opzeggen? Log dan in, ga in het dashboard naar Account. Klik vervolgens op Abonnementen. Hier zie je de status van je lidmaatschap. Als jouw machtiging nog actief is zie je op deze pagina rond welke datum de eerstvolgende incasso zal plaatsvinden. Om het lidmaatschap op te zeggen klik je op de knop PRO lidmaatschap stopzetten.